TOP WERKGEVER: Internet Marketing Unie

Locatie:
Specialisme:  

Amsterdam
Internet Marketing

IMU deelt de beste tips en de nieuwste online marketing trends via e-books, blogs, video's en trainingen. Zo wil de organisatie de ondernemer helpen groeien via het internet.

Achtergrondinformatie

Naast kennisoverdracht heeft IMU zijn eigen software ontwikkeld, genaamd Phoenix. Hiermee kan een ondernemer zonder technische kennis een professionele website opzetten die hoog scoort in Google en goede resultaten, leads en/of klanten oplevert.

Het is de missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden binnen de bruisende IMU Community. Daarnaast faciliteert IMU in de vergroting van de vrijheid van de ondernemer: middels de Phoenix Software kunnen website bezoekers, conversie en automatisering in beeld worden gebracht. 

Bedrijfscultuur

De IMU is online groot en een bekende naam in de markt, maar offline zijn zij met een compact, creatief en jong team. Op het kantoor hangt een gezellige sfeer en wordt er op een ontspannen manier keihard gewerkt.

Het bedrijf gelooft in autonomie, verantwoordelijkheid, life long learning en energie boven de ouderwetse 9-tot-5-mentaliteit. Samen doet het team ook toffe dingen, zoals samen op reis, bootje varen door de Amsterdamse grachten, bedrijfborrels, brainstormsessies, event- en seminarbezoeken, enzovoort. 

 

Recente vacatures bij Internet Marketing Unie:

Tester

Ben jij iemand met oog voor detail en gedreven om de kwaliteit van onze software te waarborgen? Ben je een echte legend in het testen van applicaties en gezamenlijk op zoek te gaan naar een passende oplossing voor een probleem? Dan zou jij wel eens onze nieuwe software tester kunnen zijn!

Internet Marketing Unie
Internet Marketing Unie UTRECHT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist