Kaya Consulting

Locatie:

Veenendaal

Kaya Consulting helpt bedrijven met hun cloud transitie door de meest moderne zakelijke applicaties en technologieën rondom ERP applicaties in te zetten.

Vacatures bij Kaya Consulting

Achtergrondinformatie

Vanaf 2010 werkt Kaya Consulting aan projecten. Dit doen zij vanuit het hoofdkantoor in Veenendaal, het midden van Nederland. Ze werken echter niet alleen in Nederland, ze hebben projecten uitgevoerd in bijna alle Europese landen en een aantal landen uit buiten Europa zoals Turkije, Amerika, Canada, Barbados, Hong Kong en Singapore.

Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Kaya Consulting ook twee vestigingen in het buitenland. Sinds 2012 is Kaya actief op Malta, ze hebben daar een development hub met voornamelijk developers die applicaties, add-ons en plugins maken.

Vanaf 2014 is Kaya Consulting ook operationeel in Istanbul, Turkije. Ze hebben daar een samenwerking met een lokaal consultancy bedrijf die ze helpt met de implementatie en de uitrol van de Turkse localisatie die Kaya heeft ontwikkeld. 

Kaya Consulting werkt voor bedrijven uit verschillende branches. De meeste ervaring hebben ze opgedaan binnen de branches: groothandel & retail, finance industry, en professional services. 

Werken bij Kaya Consulting

Kaya Consulting is altijd op zoek naar ervaren consultants. Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct:

Werken bij Kaya Consulting

 

Recente vacatures bij Kaya Consulting:

Dynamics 365 Finance & Operations Consultant

Heb jij ervaring met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 en met financiële, inkoop of/en verkoop processen? Wij zijn op zoek naar een Consultant die in het bezit is van een combinatie van kennis van financiële, inkoop- en verkoopprocessen en Microsoft technologie. Als Dynamics 365 Finance & Operations Consultant ben je verantwoordelijk voor het implementeren van Dynamics 365 Finance (& Operations) bij klanten. Je adviseert en begeleid onze klanten bij de informatievoorziening binnen financiële bedrijfsprocessen. Aanvullende kennis van aanpalende processen zoals Inkoop en verkoop is een pre.

Kaya Consulting
Kaya Consulting VEENENDAAL

MS Dynamics 365 SCM consultant

Bezit jij kennis van logistieke inkoop- en verkoopprocessen en Microsoft technologie? En wil jij die kennis gebruiken om mensen te adviseren en te begeleiden bij logistieke bedrijfsprocessen? Help jij graag mensen door Dynamics 365 SCM te implementeren? Dan zit je bij ons goed! Wij van Kaya Consulting zoeken namelijk naar een gemotiveerde MS Dynamics 365 SCM consultant. Meer weten? Lees dan verder.

Kaya Consulting
Kaya Consulting VEENENDAAL
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist