TOP WERKGEVER: LogboekenOnline

Locatie:

Amersfoort

LogboekenOnline timmert al een tijdje aan de weg en heeft door de jaren heen een online registratiesysteem ontwikkeld die toepasbaar is in meerdere velden.


Achtergrondinformatie

LogboekenOnline is een ontstaan uit de behoefte van een grote GGZ-instelling met meer dan 200 locaties in Nederland. In het kader van 'integrale brandveiligheid' is samengewerkt met brandweer Arnhem (VGGM), adviseurs en installateurs. LogboekenOnline is ontwikkeld door Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV. Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV adviseert diverse partijen, zoals gebouweigenaren, zorginstellingen, gemeenten en dergelijke over brandveiligheidsvraagstukken. Het adviesbureau spreekt de taal van de brandweer, omdat haar werknemers er hun sporen hebben verdiend en daar zelfs nog steeds actief zijn. Daarnaast kent Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV de wensen van facility managers.

Werken bij LogboekenOnline

Als werknemer bij LogboekenOnline kom je terecht in een team van professionele en inspirerende collega’s waar je mee kunt sparren. Er is volop aandacht voor jouw ontwikkeling en je krijgt de mogelijkheid om relevante en interessante trainingen te volgen. Een ruim aantal vakantiedagen valt ook binnen je arbeidsvoorwaardenpakket, evenals een uitstekend bruto maandsalaris dat past bij jouw ervaring en kennis. Er wordt gewerkt met verschillende technologieën en je wordt actief gestimuleerd om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden van recente ontwikkelingen in je vakgebied.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist