Home >
Make Marketing Magic

TOP WERKGEVER: Make Marketing Magic

Locatie:

Amsterdam

Als ondernemer wil je groeien. In 3 stappen helpt Make Marketing Magic met meetbare marketing voor een vast bedrag per maand. Zij noemen dit radarmarketing!

Achtergrondinformatie

Make Marketing Magic wil bedrijven laten groeien. Dat is waarom ze ’s ochtend op de fiets springen, koffie zetten en aan de slag gaan. Dat is hun WHY, om met de woorden van Simon Sinek te spreken. Hoe ze bedrijven willen laten groeien? Door het doen van marketing. Goede marketing, perfect en consequent uitgevoerd. Vanuit hun Make Marketing Magic model gaan ze je stap voor stap helpen bij het bereiken van je doelstelling. Een abonnement van Make Marketing Magic zorgt voor leads, voor potentiele klanten en meer business bij bestaande klanten.

Werken bij Make Marketing Magic

Jouw dag ziet eruit zoals jij je dag inplant, je bent hier volkomen vrij in.

Zij bieden je alle vrijheid tijdens het uitvoeren van je activiteiten er is geen sprake van een 9-5 mentaliteit. Flexibiliteit is onmisbaar binnen hun organisatie denk aan: flexibele werkplekken, opdrachten en tijden. Jij voert je opdrachten uit op de manier waarvan jij denkt deze optimaal te voldoen, ongeacht de plaats en/of tijd.

Zij zijn Make Marketing Magic en zij doen marketing voor bedrijven om ze te laten groeien. Dat inspireert hun. Ze leven in een complexe tijd, in een wereld die morgen anders is dan vandaag. Deze veranderende wereld vraagt om een andere manier van denken, doen en van werken. Zij zijn een jong én ervaringrijk bureau dat de kansen ziet van deze nieuwe wereld en dit deelt met hun klanten. Je werkt vooral met de overige Digital Specialists om al hun processen aan de achterkant (intern) en de rapportages aan de voorkant (extern) visueel te krijgen in hun portal.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons