Massarius

Locatie:

Amsterdam

Massarius faciliteert programmatic trading van online advertenties voor onafhankelijke uitgevers. Onze yield managers helpen publishers en demand partners met een professioneel netwerk, kennis, display sales, inventory en proposition management. Wij leveren een kwaliteitsnetwerk dat het mogelijk maakt specifiek in te kopen op segmenten zoals Health, Nieuws en Sport, maar ook op Bid URL en ATF posities. Het brand safe Massarius netwerk bevat momenteel meer dan 50 uitgevers en heeft meer dan 450 miljoen impressies per maand beschikbaar.


Achtergrondinformatie

Wij leveren een kwaliteitsnetwerk dat het mogelijk maakt specifiek in te kopen op segmenten zoals Health, Nieuws en Sport, maar ook op Bid URL en ATF posities. Het brand safe Massarius netwerk bevat momenteel meer dan 50 uitgevers en heeft meer dan 450 miljoen impressies per maand beschikbaar.

Massarius is de Publisher Trading Desk voor de zelfstandige publisher en heeft als doel publishers zo goed mogelijk te faciliteren in programmatic trading van online (video-)advertenties. Deze manier van werken levert 20% – 50% netto omzet stijging. Hierbij volgen wij een strikte salesaanpak in combinatie met direct sales. Tevens verzorgen wij stabiele systeemintegraties, snelle problemsolving en vereenvoudigde facturatie. Onze yieldmanagers assisteren publishers met kennis, een professioneel team, display sales, inventory- en propositiemanagement.


Meerdere uitgevers maken gebruik van Massarius diensten, zoals NH Nieuws, Beslist.nl, Jean Mineur, De Speld, Ajax Showtime en Nederland.FM.

Werken bij Massarius

Ben je geïnteresseerd in deze werkgever? Neem dan eens een kijkje hieronder naar de vacatures: 

 

Recente vacatures bij Massarius:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist