Home >
Onsweb

TOP WERKGEVER: Onsweb

Locatie:

Rotterdam

Onsweb internetbureau is hét internetbureau van Nederland. Van websites tot portals. Van e-commerce oplossingen tot conversie optimalisatie. Onsweb biedt oplossingen voor organisaties met online ambitie.


Achtergrondinformatie

Wat je van hun als internetbureau mag verwachten is dat ze succesvolle websites, gebruiksvriendelijke webshops en slimme online oplossingen ontwikkelen. Bij Onsweb willen en doen ze méér. Ze luisteren naar hun klanten. Denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan. Onsweb durft te dromen, maar ook te doen. Wat begint met een idee leidt vaak tot creatieve en slimme weboplossingen. Samen zorgen ze voor energie en goede ideeën. Alleen zo creëren ze de mooiste dingen. Mooi qua design, techniek én oplossing.

Met vijftien jaar ervaring kennen ze de kneepjes van het vak. Onsweb weet hoe ze de perfecte marketingstrategie met het juiste concept en design moeten combineren. Hoe ze de beste resultaten voor hun klanten behalen. Of hoe ze slimme websystemen kunnen ontwikkelen om data te koppelen of te beheren. Ze weten wat werkt, en ook wat niet. Daar is Onsweb dan ook eerlijk in. Alleen met een goed advies helpen ze hun klanten verder. 

Daarbij leggen ze de lat graag hoog. Gaan steeds een stapje verder. Ze zijn er dan ook klaar voor om ook jouw online wereld te versterken!

Bedrijfsculuur

“We love what we do”. Hebben iedere dag zin in hun werk. Echt waar, ook op een druilerige maandagochtend na een wild weekend. Dat komt omdat ze allemaal dezelfde drive hebben. Ze zorgen voor energie. Delen dezelfde ideeën, positiviteit en waarden.

Onsweb biedt een goed marktconform salaris tegen een vast loon dat ze in hun sollicitatieprocedure zullen bepalen. Daarnaast bieden ze uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf of je met Apple, Linux of Windows werkt en hebben ze een echte ‘Cool Room’ met pooltafel en Playstation. Uiteraard horen 8% vakantietoeslag, een reiskosten- en pensioenkostenvergoeding ook tot de arbeidsvoorwaarden.

Het kantoor van Onsweb bevindt zich aan de Westblaak 104, 3012 KM Rotterdam. Echt een supertoffe locatie, direct achter de Witte de Withstraat. Ze zijn gevestigd op de negende verdieping (met excellent view!) van het Thornico Building.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons