TOP WERKGEVER: Persoonlijke Gezondheidscheck (NIPED)

Locatie:

Amsterdam

NIPED is een kennisinstituut, gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en toepassing van persoonlijke preventie, vroegdiagnostiek en E-health


Achtergrondinformatie

De kern van de NIPED aanpak is een wetenschappelijk gevalideerd expertsysteem dat middels een veilige online account deelnemers in staat stelt een persoonlijk gezondheidsprofiel vast te stellen en te bewaken. Deelnemers kunnen hun persoonlijk profiel verrijken en verfijnen met aanvullende biometrie en laboratoriumonderzoek. Op basis van het persoonlijke gezondheidsprofiel worden gebruikers, indien nodig, verwezen naar medische, psychische en leefstijl interventies op maat.

De persoonlijke gezondsheidscheck bevat het complete stepped-care interventie aanbod en vindt de beste match tussen gezondheidsprofiel en interventie aanbod in de buurt. Inzet van de persoonlijke gezondsheidscheck maakt persoonlijk gezondheidsmanagement concreet.

Bedrijfscultuur

NIPED is een snel groeiende organisatie met een E-health platform voor gezondheid, vitaliteit en vroegdiagnostiek. Bij NIPED krijg je de mogelijkheid om jouw eigen ideeën en inbreng in de praktijk toe te passen. Ze werken met flexibele werktijden en je hebt de mogelijkheid om thuis te werken. Er is sprake van een goed werktempo en na het werk worden er gezamelijke etentjes, uitjes en sportactiviteiten gepland.

 

Recente vacatures bij Persoonlijke Gezondheidscheck (NIPED):

Backend Developer

Wil jij werken aan producten die een maatschappelijk doel hebben? De gezondheidszorg veranderen? Dan zoeken wij jou! Jij, als onze back-end developer, komt ons jonge team versterken en levert user friendly oplossingen. In korte sprints werk je samen met front-end en back-end developers, een security officer, data scientist en product manager; jij zorgt ervoor dat de ontwikkeling aan de back-end je collega’s en gebruikers verder helpt.

Persoonlijke Gezondheidscheck (NIPED)
Persoonlijke Gezondheidscheck (NIPED) AMSTERDAM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist