TOP WERKGEVER: Prodware

Locatie:
Specialisme:  

Apeldoorn
Mediaproductie

Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Ze combineren technische expertise met diepgaande branchekennis en -ervaring.

Achtergrond informatie

Prodware wil voor middelgrote en grote ondernemingen de onmisbare partner zijn bij de levering van informatiesystemen met grote toegevoegde waarde die hun prestaties ondersteunen.

Prodware is gespecialiseerd in implementatie, integratie en onderhoud van branchespecifieke ERP- en CRM-bedrijfsoplossingen. Prodware maakt daarbij gebruik van Microsoft-software en -technologie. Alles in de cloud of on-premise, afgestemd op de behoeften van de klant. Zij bieden daardoor hun klanten een echte totaaloplossing. Dankzij solide strategische allianties kan Prodware ondernemingen ook begeleiden bij hun internationale activiteiten.

Sinds de oprichting in 1989 heeft Prodware zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, uitrollen en integreren van zakelijke IT-oplossingen. Als Microsoft Gold Partner is Prodware wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van IT-installaties en -managementsystemen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics ERP. 

Momenteel bedient Prodware meer dan 20.000 klanten. Expertise en strategisch partnerschap maken ons Europa’s grootste Microsoft Dynamics partner. En één van de toonaangevende aanbieders van software en IT-oplossingen in Nederland.

Bedrijfscultuur

Bij Prodware maakt het team het verschil, mede dankzij de werknemers is Prodware ver gekomen. Dit beseft de organisatie zich maar al te goed. Het doel voor al hun medewerkers: ontwikkel de persoonlijke en professionele competenties zo goed mogelijk. Wanneer medewerkers dit doen gelooft Podware dat ze dan klaar zullen zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Leren, delen, doen, ervaren, schrijven, proberen, on the job is vaak de beste leerschool. Maar dankzij Microsoft Gold Certificering bieden wij medewerkers ook de beste Microsoft-trainingen. Daarnaast werken medewerkers altijd met de laatste technologie en beschikken ze over de nieuwste devices.

In hun Prodware Academy leiden ze jong talent, tijdens een intensieve training, op tot een gecertificeerd Microsoft professional. Vanzelfsprekend krijgen medewerkers daarna alle kans om de kennis die is opgedaan in praktijk te brengen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist