TOP WERKGEVER: Proxy Services B.V.

Locatie:

Rotterdam

Proxy is een IT-dienstverlener met focus op Open Technologie. Hierdoor worden de nieuwste ontwikkelingen beschikbaar voor MKB tot internationale spelers. Proxy maakt deze belofte waar door het leveren van kennis en professionele ondersteuning aan deze klanten.


Achtergrondinformatie

Proxy verwacht dat bedrijven zich gaan concentreren op hun kernprocessen. Dit wordt versterkt doordat de ontwikkelingen op het gebied van IT zo snel gaan dat dit alleen goed benut kan worden door bedrijven die zich daarin specialiseren. Gespecialiseerde leveranciers met gemotiveerde mensen kunnen beter aan specifieke behoeften van de klant voldoen dan grote partijen. Het enthousiasme van de specialisten wordt verkregen door relevant werk en een prettige, familiaire sfeer.

Werken bij Proxy Services B.V. 

Dit is Proxy en ze zijn een van de meest toonaangevende bedrijven in hun branche. Ze helpen de klanten met hun Unix, Linux en Open Source door middel van (consultancy-) projecten of Managed Services. En daar kunnen ze best wat hulp bij gebruiken. Groei is echter bij hen geen doel op zich, maar kwaliteit wel!

Bij het Managed Services team word je onderdeel van een groep zeer ervaren techneuten met allerlei expertise. Hiermee bouw en beheer je omgevingen voor kleine en grote klanten. Je denkt mee over slimme oplossingen en dat vraagt dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Ook snap je dat je soms zal moeten bijspringen als er een spoedklus is of er iets in het weekend gedaan wordt.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist