TOP WERKGEVER: PTI

Locatie:

Woerden

​​PTI is een bedrijf dat veel werk verzet in de nuts sector. Ze verzorgen voor bijna alle energie en water leveranciers het meteropname proces. Als jij jouw meterstand door geeft, grote kans dat deze bij hun binnen komt. Naast meterstanden helpen ze verschillende partijen met het uitvoeren van huis aan huis werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een slimme meter. PTI zorgt ervoor dat jij maar heel even thuis hoeft te zijn omdat je weet wanneer de monteur langs komt.

Achtergrondinformatie

PTI is specialist binnen het nuts-domein. Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken – al ruim 20 jaar – met hun oplossingen. Deze lange samenwerkingen leveren goede relaties op, waar ze zich dag in dag uit voor inzetten.

PTI staat voor: Pragmatisch, Transparant en Integriteit.

Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? Voor PTI geen probleem, zij creëren presenteerbare informatie. Ze vinden overal een passende oplossing voor.

Door de jarenlange ervaring bieden ze de beste en meest complete, operationele oplossingen. Het bespaart kosten en levert waar mogelijk meer informatie op. Kortom: ze helpen hun klanten hun processen te verbeteren.

Werken bij PTI

Bij PTI heerst een informele, transparante en collegiale werksfeer. Samenwerken is key. Door de open werkvloer is samenwerken laagdrempelig. Met oog voor detail werken zij samen om te winnen en te verrassen. Daarbij is het belangrijk dat je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Naast het werk is er tijd voor sociale of maatschappelijke activiteiten. PTI zet zich geregeld sportief in en organiseert leuke bijeenkomsten. Inspanning en ontspanning precies de juiste dosis.

Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
PTI is continue in beweging door de diverse klanten, verschillende vraagstukken uit de markt en de veranderculturen. Hierdoor ben je jezelf telkens aan het ontwikkelen. Daarvoor bieden ze zowel
externe trainingen als interne ‘training on the job’ aan. Door de diversiteit aan klanten kun je aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden goed (door)ontwikkelen. Maar hierdoor vergroot ook je kennis van de branche(s) en klant(en).

Betrokken werkgever
Behalve het stimuleren van de medewerkers vinden ze het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Door iets bij te dragen aan de maatschappij. PTI is al meer dan 12 jaar maatschappelijk partner van de Stichting Spieren voor Spieren en zet zich op verschillende manieren in voor dit goede doel. Daarnaast besteden ze veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist