TOP WERKGEVER: Qbuzz B.V.

Locatie:

Amersfoort

Qbuzz is opgericht in 2008 en is dochter van het Italiaanse Busitalia. Als regionaal vervoerbedrijf weet Qbuzz als geen ander dat iedere regio zijn eigen specifieke kenmerken en behoeftes heeft. Om aan de behoeftes omtrent vervoer in iedere regio zo goed mogelijk te voldoen, wordt er binnen Qbuzz voortdurend gekeken naar nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. 


Vakmanschap voorop

Openbaar vervoer is mensenwerk. De filosofie van ons personeelsbeleid gaat uit van het vakmanschap van elke medewerker: bij ons ben je een dienstverlenende professional. Dat kan heel direct naar onze klanten zijn, of indirect naar je collega’s zodat zij hun werk zo goed mogelijk uit kunnen voeren. Medewerkers hebben de ruimte om zelf keuzes te maken bij de invulling van hun diensten. Die vrijheid om je werk naar eigen inzicht het 

beste in te vullen levert het maximale resultaat en zorgt dat je trots kunt zijn op je prestaties.

Innovatie en ontwikkeling 

Ook het openbaar vervoer is onderhevig aan verandering. Daarom blijft Qbuzz zoeken naar nieuwe manieren om voorop te blijven lopen. Het innovatieve OV-bedrijf ontwikkelt daarom unieke producten die aansluiten bij de wensen van reizigers. Op die manier blijft reizen met het openbaar vervoer een prettige manier om van A naar B te komen.

Werken bij Qbuzz

Of je nou chauffeur bent, op de planning of administratie zit of op IT-niveau opereert, als vakman weet je het beste wat je nodig hebt om je werk goed te doen. Regels en richtlijnen stelt Qbuzz daarom altijd op mét de betrokken medewerkers, in plaats van vóór hen. Het bedrijf stimuleert werknemers om zich persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen, en biedt begeleiding tijdens dit groeiproces. 

 

Recente vacatures:

Senior Business Intelligence Ontwikkelaar

Als senior BI/DWH specialist maak je deel uit van het BI Scrum team dat verantwoordelijk is voor het ontwerp, de bouw, test en oplevering van de informatieproducten. Naast het ontwikkelen van nieuwe informatieproducten bewaak je de BI/DWH architectuur, geef je technisch richting aan de uitbouw en doorontwikkeling van de BI/DWH omgeving en ben je verantwoordelijk voor quality assurance van de door het team geleverde producten.

Qbuzz B.V.
Qbuzz B.V. AMERSFOORT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist