Qquest

Locatie:

Gouda

Qquest is op alle vlakken van bedrijfsvoering actief: van testen en requirements engineering tot beheer en business analyse.  


Achtergrondinformatie

Sinds de oprichting van Qquest in 2004 is de passie voor software ontwikkelketen de grote drijfveer achter het succes van dit bedrijf. Dagelijks zijn de specialisten van Qquest dan ook bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom requirements engineering, development, testen en beheer. Samen met de klant willen ze IT-innovaties naar een kwalitatief hoog niveau brengen. Qquest wil op eigen wijze de markt bedienen en het vliegwiel zijn voor veranderingen.  

Werken bij Qquest

Binnen het bedrijf heerst een open en transparante sfeer waarin werknemers gestimuleerd worden om actief elkaars kennis te vergroten. Er is ruimte voor eigen initiatief en alle Qquest’ers worden aangespoord om zich breed te ontwikkelen. Bij Qquest zien ze graag dat werknemers zich verder ontwikkelen, kennis vergaren en kennis delen met collega’s. Qquest is een groeiend bedrijf, waar ook ruimte is om training te geven aan klanten en collega’s, of collega’s te coachen. Kortom, veel mogelijkheden om een gevarieerde invulling te geven aan jouw functie.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist