Rotra - rotraNext

Rotra is sinds 1909 actief als logistiek dienstverlener. Met meerdere vestigingen in Nederland en België verzorgen ze wereldwijde zee- en luchtvracht voor klanten en partners.

Over Rotra

Als digitaal expediteur voorzien ze met het krachtig digitaal platform rotraNext in efficiëntie, substantiële kosten- en tijdsbesparing en volledige procescontrole in de gehele logistieke keten. Rotra is een familiebedrijf en beschikt over een duidelijke identiteit die zich kenmerkt door passie en loyaliteit. Een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid zit stevig verankerd in de bedrijfs-DNA.

Vacatures bij Rotra

Werken bij Rotra

Het bedrijf staat voor 110 jaar werkgeverschap. Vanwege de snelle groei zet Rotra vol in op werving, ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Goede mensen zijn daarbij cruciaal voor groei. Rotra heeft geïnvesteerd in nieuwe ICT-programma’s en opleiding van medewerkers via de eigen Rotra Academy. Ze ontwikkelen nieuwe opleidingstrajecten en persoonlijke ontwikkelingsplannen. Door de toename van de bedrijvigheid zijn ze daarbij altijd op zoek naar talentvolle en enthousiaste collega’s.

Ben jij die nieuwe talentvolle en enthousiaste collega? Bekijk hieronder de openstaande vacatures bij Rotra en solliciteer direct.

Werken bij Rotra

 

Recente vacatures bij Rotra - rotraNext:

Software Engineer

Wil jij onderdeel zijn van een belangrijke speler in de logistieke markt? Het logistieke landschap verandert continu en razendsnel. De focus komt steeds meer te liggen op het onderling delen van data en het beheersbaar maken van de logistieke keten, met optimale transparantie, efficiƫntie en minimalisering van kosten en procesfouten als resultaat. Dat is logistiek ondernemen anno nu. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder!

Rotra - rotraNext
Rotra - rotraNext DOESBURG
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist