TOP WERKGEVER: Rovict

Locatie:

Soest

Rovict is een ICT-dienstverlener die zich richt op het onderwijs. Dat doet Rovict in het PO en VO met eigen producten en dienstverlening. In het MBO en HBO met advies, projectleiding en interim-management.

Achtergrondinformatie

Het snijvlak van Onderwijs en ICT is hun werkterrein. Dat is een breed en dynamisch domein. ICT is een drijvende kracht binnen het onderwijs. Dat geldt zowel voor het feitelijke leerproces als de  ondersteunende processen. Het is belangrijk dat scholen daarbij tijdig de juiste keuzes maken. 

Rovict adviseert graag bij het nemen van de belangrijke beslissingen die hier aan verbonden zijn. Kiezen is één kant van de medaille. Daarna volgt een proces van inbedden in de organisatie. 

Dat vereist naast kennis over het onderwijs vaak ook het nodige trekken en duwen binnen de organisatie. Rovict levert projectleiders en interimmanagers, die daar in het onderwijs veel ervaring mee hebben.

Bedrijfscultuur

Het Primair Onderwijs is de voornaamste klant. Door regelmatig overleg met klantengroepen werken ze aan verbetering en uitbreiding van de dienstverlening. Ontwikkelingen volg je dus van begin tot eind. Dat doe je op kantoor, waar ook de supportafdeling is, samen met een hecht team van 20 deskundige en gemotiveerde collega’s, bijgestaan door externe partners die op projectbasis werken.

Naast de mogelijkheid om thuis te werken worden er ook opleidingsmogelijkheden geboden, zodat jij jezelf kan ontwikkelen. 

 

Recente vacatures bij Rovict:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist