TOP WERKGEVER: Saxum

Locatie:
Specialisme:  

Amsterdam
Computerbedrijf

Saxum legt zich toe op flexibele inzet van Web & IT-professionals bij verschillende opdrachtgevers. Ze zijn een jonge, dynamische organisatie die haar medewerkers volop mogelijkheden biedt.

Achtergrondinformatie

Saxum is specialist in het bemiddelen van de juiste professional op de juiste plek. Hun professionals zijn gedreven, flexibele medewerkers op het gebied van web en/of infra. Naast hun eigen professionals werken zij samen met een vaste pool van freelancers. Op deze manier vinden zij vrijwel altijd de juiste match.

Saxum heeft een solide netwerk opgebouwd van zowel opdrachtgevers als professionals. Ongeacht hun specialisme of achtergrond delen al hun professionals dezelfde eigenschappen: ze zijn enthousiast, ambitieus en gaan voor resultaat. Dit zie je terug doordat ze de ambitie van hun mensen centraal stellen en carrièregericht meedenken. Saxum verzekert dat ze haar werknemers plaatsen waar zij hun doelen kunnen bereiken.

Bedrijfscultuur

Saxum beschikt over een groot netwerk. Ongeacht of werknemers op zoek zijn naar een uitdaging bij een grote multinational, of juist bij een kleine organisatie in de buurt; zij gaan voor hun klanten opzoek en garanderen dat ze de perfecte plek zullen vinden. Uniek aan de aanpak van Saxum is dat zij de werknemer daarbij altijd als uitgangspunt nemen.

“Ambitieus, gedreven en altijd op zoek naar de beste oplossing voor de opdrachtgever”

Saxum is niet bang om hun nek uit te steken voor aanstormend talent. Wanneer een potentiele werknemer het bedrijf overtuigt van zijn of haar  enthousiasme en leergierigheid helpen ze hen graag verder.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist