Sencit

 

Recente vacatures bij Sencit:

Field Engineer

De Oaktree Group levert slimme ICT-oplossingen van Champions League-niveau. De C van ICT staat voor communicatie en die komt niet alleen terug in de oplossingen van onze techneuten. Perfecte communicatie met onze relaties vinden we zeker zo belangrijk. Is naast Willem-Alexander ook de klant voor jou koning en kan je leven wel een leuke, gevarieerde en goedbetaalde baan gebruiken? Laat je dan kronen tot Field Engineer bij de Oaktree Group!

Field Engineer

Network & System Engineer

De Oaktree Group levert slimme ICT-oplossingen van Champions League-niveau. De C van ICT staat voor communicatie en die komt niet alleen terug in de oplossingen van onze techneuten. Perfecte communicatie met onze relaties vinden we zeker zo belangrijk. Is naast Willem-Alexander ook de klant voor jou koning en kan je leven wel een leuke, gevarieerde en goedbetaalde baan gebruiken? Laat je dan kronen tot Network & System Engineer bij de Oaktree Group!

Network & System Engineer

Managed Service Engineer

De Oaktree Group levert slimme ICT-oplossingen van Champions League-niveau. De C van ICT staat voor communicatie en die komt niet alleen terug in de oplossingen van onze techneuten. Perfecte communicatie met onze relaties vinden we zeker zo belangrijk. Is naast Willem-Alexander ook de klant voor jou koning en kan je leven wel een leuke, gevarieerde en goedbetaalde baan gebruiken? Laat je dan kronen tot Managed Service Engineer bij de Oaktree Group!

Managed Service Engineer

VoIP Engineer (Mitel)

De Oaktree Group levert slimme ICT-oplossingen van Champions League-niveau. De C van ICT staat voor communicatie en die komt niet alleen terug in de oplossingen van onze techneuten. Perfecte communicatie met onze relaties vinden we zeker zo belangrijk. Is naast Willem-Alexander ook de klant voor jou koning en kan je leven wel een leuke, gevarieerde en goedbetaalde baan gebruiken? Laat je dan kronen tot VoIP Engineer bij de Oaktree Group!

VoIP Engineer (Mitel)

Servicedesk Coördinator

De Oaktree Group levert slimme ICT-oplossingen van Champions League-niveau. De C van ICT staat voor communicatie en die komt niet alleen terug in de oplossingen van onze techneuten. Perfecte communicatie met onze relaties vinden we zeker zo belangrijk. Is naast Willem-Alexander ook de klant voor jou koning en kan je leven wel een leuke, gevarieerde en goedbetaalde baan gebruiken? Laat je dan kronen tot medewerker Service & Support bij de Oaktree Group!

Servicedesk Coördinator

Commercieel medewerker binnendienst

De Oaktree Group levert slimme ICT-oplossingen van de allerhoogste plank. Maar voordat we al onze mooie producten en diensten kunnen leveren, hebben we bij voorkeur klanten nodig die ze willen. Daar hebben we een nieuwe commercieel medewerker binnendienst voor nodig. Open jij zelfs klemmende deuren met gemak, creëer je pasklare voorzetten en kop je ze bij voorkeur ook nog zelf in? Treed aan boord, nieuwe commercieel medewerker binnendienst van de Oaktree Group!

Commercieel medewerker binnendienst

Accountmanager ICT

Binnen de Oaktree Group werken hoofdzakelijk gespecialiseerde ICT’ers binnen verschillende disciplines. Maar om de beste ICT- en communicatieoplossingen te kunnen leveren aan nieuwe klanten, hebben we eerst iemand nodig die uitblinkt in netwerken in niet-ICT-gerelateerde context. Een accountmanager ICT om precies te zijn. Ben jij een commercieel zwaargewicht en ben je wel toe aan een flink team leuke collega’s en dito relaties? Stop dan niet met lezen!

Accountmanager ICT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist