TOP WERKGEVER: Squerist

Verder brengen, dat is wat ons drijft. Succes behalen voor onze klanten en met onze collega’s, verbonden zijn met uw organisatie en elkaar, plezier hebben in datgene wat we doen.
Met 10 jaar ervaring als organisatie staan we voor ons vak en de uitvoering daarvan. Inspiratie, groei en continuïteit zijn de pijlers waarop we onze organisatie inrichten.

Wij hebben ruim 85 specialisten op het gebied van Business Proces Management en software testen. Gedreven om uw organisatie te inspireren, te doen groeien en continuïteit te bieden. We zijn georganiseerd in vier kleine zelfstandig verantwoordelijke units, waarin collega’s met dezelfde expertise samenkomen, elkaar inspireren en kennis en vakmanschap uitwisselen.
Squerist investeert in de groei en continuïteit van onze specialisten en specialismen om hiermee onze klanten verder te brengen en om aangehaakt te blijven op de innovaties van proces en test. We denken mee met uw uitdagingen en helpen om het beste resultaat te realiseren met uw processen en systemen.

 

Recente vacatures bij Squerist:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist