TOP WERKGEVER: Switch IT Solutions

Locatie:

Enschede

Empowering IT Performance – Ze realiseren en beheren schaalbare en veilige IT-oplossingen binnen het onderwijs, de overheid, de zakelijke markt en de zorg.

Achtergrondinformatie

Organisaties blijvend laten excelleren met doordachte, op de eindgebruiker gerichte, IT-oplossingen die meebewegen met de voortdurend veranderende maatschappij.

Switch is onderdeel van de Vincere Groep: een landelijke speler van zes bedrijven op het gebied van IT, Communicatie en Security. Deze dienstverleners hebben de afgelopen decennia allen hun sporen verdiend op dit gebied. De groep bedient klanten in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg. Met een compleet dienstenpakket, landelijke dekking en de voordelen van lokale nabijheid.

Werken bij Swtich

Werken bij Switch betekent werken in een moderne kantooromgeving, midden in Kennispark Twente. Je werkt in een ruim opgezet kantoor met veel licht en multifunctionele vergaderruimtes.

Als medewerker van Switch krijg je veel vrijheid bij de invulling van je functie. Goede arbeidsvoorwaarden vinden zij een vanzelfsprekendheid. Belangrijker vinden ze dat je een team met collega’s krijgt dat elke dag samenwerkt aan oplossingen van nu én de toekomst. Een organisatie die (persoonlijke) ontwikkeling stimuleert en je daarbij uitdaagt om leider te worden van je eigen ontwikkeling. Verder werk je voor mooie klanten waardoor je je persoonlijke skills verder kunt ontwikkelen. Ze investeren graag in hun medewerkers en geven je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen.

Van de mensen van Switch verwachten ze een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Bovendien heb je een flexibele instelling die je in staat stelt om mee te groeien met hun ambitieuze organisatie. 

Recente vacatures bij Switch IT Solutions:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist