TOP WERKGEVER: TCC The Computer Company B.V.

Locatie:

Maastricht

The Computer Company (TCC) is al ruim 30 jaar lang een solide, betrouwbare en bovenal ervaren partner voor ICT-vraagstukken. TCC is in 1987 opgericht als dienstverlener in vooral de grafische sector en inmiddels uitgegroeid tot allround ICT-dienstverlener.

Werken-bij-TCC


TCC THE COMPUTER COMPANY
In de afgelopen jaren heeft TCC zich bewezen als een allround ICT-dienstverlener die in staat is de automatisering van organisaties efficiënter en effectiever in te richten. Klanten houden hierdoor meer tijd en geld over om zich te focussen op hun kerntaken. Perfection is sinds 2016 member of TCC The Computer Company Group.

De klanten van TCC waarderen het bedrijf om de persoonlijke aanpak, de snelle service, het meedenkend vermogen en het samenwerkend karakter van de medewerkers.

TCC heeft hiermee een plaats verworven als betrouwbare partner waardoor zowel de klant als het bedrijf beter worden. TCC meet het eigen succes aan het succes van haar klanten!

Het kantoor van TCC is gevestigd midden in de innovatieve Euregio (Maastricht, Zuid-Limburg) en dat zorgt voor een ideale omgeving voor de bedrijfsdoelstelling: het continu verder ontwikkelen van het dienstenpakket door middel van nieuwe technologieën. Dit zorgt ervoor dat TCC haar klanten zo goed mogelijk kan voorzien van een optimale ICT-omgeving.


Werken bij TCC?
Als TCC’er word je continu gestimuleerd jezelf te ontwikkelen, of dat nu op technisch of persoonlijk vlak is. TCC streeft ernaar haar klanten zo goed mogelijk te bedienen van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-vlak. Wil jij werken bij TCC? Bekijk hieronder direct de openstaande vacatures:

Vacatures-bij-TCC

 

Recente vacatures bij TCC The Computer Company B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist