TOP WERKGEVER: The People Group

Locatie:

Nieuwkuijk 

Al meer dan tien jaar beantwoordt thepeoplegroup™ de meest uiteenlopende technische vraagstukken. Ze zijn daarbij actief in vijf marktsegmenten: Bovengrondse Infrastructuur, Ondergrondse Infrastructuur, Bouw & Installatietechniek, Geo & Data en Industrie & Energie. 

Achtergrondinformatie

Als technisch specialist ontwerpen zij niet alleen producten en oplossingen voor deze marktsegmenten, maar nemen zij ook het beheer en onderhoud op zich. Ontwerp, techniek en proces vormen daarbij de rode draad. Ze organiseren en optimaliseren dit met software die zij geheel zelf ontwikkelen.

De missie van thepeoplegroup™: “Het leveren van technische producten, diensten en systemen die van meerwaarde zijn voor hun opdrachtgevers.”

Visie van thepeoplegroup™: De organisatie staat voor het inwinnen en bijhouden van informatie t.b.v. technisch beheer, aanleg, instandhouding, vernieuwing en uitbreiding van onder- en bovengrondse infrastructuren, gebouwen, installaties en software. Zij vinden het daarbij belangrijk dat ze innovatieve uitvoeringsmethoden gebruiken, maatschappelijk verantwoord ondernemen en marktconforme prijzen hanteren.

Werken bij thepeoplegroup™

Thepeoplegroup™is continu op zoek naar mensen die samen met hun willen werken aan het realiseren van hun visie en missie. Mensen met ambitie en gedrevenheid om deze ambitie te realiseren zijn altijd welkom voor een verkennend gesprek. Hierbij gaan ze samen op zoek naar een passende invulling. Jouw kennis, kunde en competenties zijn bepalend voor de functie en bijpassende verantwoordelijkheden. 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist