TKP

Begonnen als uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds van PTT Nederland is TKP anno 2014 uitgegroeid tot een moderne, efficiënte en betrouwbare pensioenuitvoerder. De hoge kwaliteit van de dienstverlening en de betrokkenheid van onze medewerkers resulteren jaar op jaar in een hoog rapportcijfer van onze klanten.

Inmiddels vertrouwen bijna 30 pensioenfondsen dagelijks op de dienstverlening van TKP. Dit zijn zowel bedrijfstak- als ondernemingspensioenfondsen. De klanten van TKP zorgen voor het pensioen van zo’n 1,7 miljoen Nederlanders. Echte aandacht voor deelnemers, echte aandacht voor werkgevers en echte aandacht voor het pensioenfondsbestuur. Daar draait het bij ons om.

Werken bij TKP

Welke functie je ook hebt, bij TKP ben je verantwoordelijk voor de klant. Binnen je klantteam heb je dan ook met veel mensen van verschillende afdelingen te maken. Samen met hun ben je aan de slag om de beste resultaten voor onze klanten te bereiken. Hard werken als het moet, een grapje als het kan, maar altijd met plezier.

Niet alleen op de werkvloer wordt er gepresteerd, ook buiten het werk staan TKP-ers hun mannetje. Zo gaat elke zomer de fietsclub van TKP de bergen in om daar hun top te bereiken en rennen de mannen en vrouwen van de hardloopgroep door de straten in het Noorden tijdens verschillende hardloopevenementen. Oh ja, hadden we ons skiweekend in januari al genoemd?

Ook als je wat minder sportief bent aangelegd, kom je volop aan je trekken. We hebben namelijk een ontzettend actieve PV. Noem het, en zij organiseren het. 

 

Recente vacatures bij TKP:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist