TOP WERKGEVER: Topicus

Locatie:

Deventer

Innovatie, efficiency binnen en tussen marktpartijen, meer service, betere prestaties, empowerment, selfmanagementcockpits. Topicus zorgt met haar kennis en techniek voor beter functionerende ketens voor alle stakeholders. Hun ambitie ligt in het innoveren van de ketens, deze rationaliseren en vooral professionaliseren via proposities richting de klanten van hun ketenpartners. 


Achtergrondinformatie

Topicus genereert ideeën, maakt systemen gericht op ketenintegratie, investeert in betere oplossingen, ontzorgt organisaties, instellingen en individuen, en ontwikkelt samen met haar partners voortdurend door. Ketenintegratie leidt tot lagere kosten, flexibele ICT en hogere opbrengsten. Meer bereiken met minder inspanning, dat is hun missie, hun drive en het doel van Topicus.

Bij ambitie horen kapitaal, zeer goede en gedreven medewerkers, kennisdeling en een passende bedrijfsstructuur. Hun antwoord op de steeds toenemende behoefte om snel en alert te reageren op marktmogelijkheden en -veranderingen is een autonome celstructuur waarin de kennis over ICT en de keten bij elkaar komt en geborgd is.

Het binden van goede mensen is een belangrijke voorwaarde voor succes. Het enorme succes van Topicus in de afgelopen jaren trekt dat talent aan. Talent werkt graag met talent. Ze verwachten dat Topicanen de lat hoog leggen en doen er alles aan om deze te bereiken. 

Dat dit werkt hebben ze gemerkt: Topicus kent nauwelijks verloop en heeft een goede instroom van hoogopgeleid talent.

Bedrijfscultuur

Topicus is een innovatieve ICT-dienstverlener, gevestigd in het centrum van Deventer, Enschede, Zwolle en Nijmegen. Topicus bestaat uit meer dan 580 enthousiaste, hoogopgeleide collega’s, verdeeld over 4 zelfstandig functionerende divisies.

Binnen de divisie Onderwijs ontwikkelt en exploiteert Topicus een aantal innovatieve schoolinformatiesystemen, zoals Digdag voor de kinderopvang, ParnasSys voor het primair onderwijs, SOMtoday voor het voortgezet onderwijs, Eduarte voor het middelbaar beroepsonderwijs en Alluris voor het hoger onderwijs. Sector onderwijs is op loopafstand van het station en in het centrum van Deventer gevestigd.

Ketenintegratie is de basis van hun producten; “wij streven ernaar alle partijen binnen een keten met elkaar te laten samenwerken, het liefst via een common workspace. Wij bieden de markt onze producten in de vorm van het SaaS (Software as a Service) dienstverleningsconcept. Onze speerpunten zijn op dit moment de zorg, de financiële dienstverlening en het onderwijs.”

Dankzij een sterke technische basis en uitgebreide domeinkennis zijn zij in staat om gecompliceerde opdrachten binnen te halen die vervolgens inhouse vanuit Deventer worden uitgevoerd.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist