TOP WERKGEVER: True People

Vanuit hartje Amersfoort werken wij samen met onze klanten aan een nieuwe website, online platform, maatwerk applicatie of koppeling. True People is met ca. 10 medewerkers een relatief klein bedrijf, maar wij maken uitdagende oplossingen voor toonaangevende klanten. True People is momenteel dé digital partner van bijvoorbeeld de Brandweer (brandweer.nl), het Nibud, Stichting Halt en Scholen in de Kunst .

SAMENWERKING
Met plezier en flexibiliteit als drijfveer hebben Richard van der Meel en Ron Brouwer eind 2014 True People opgericht. Er zijn veel bedrijven die online oplossingen bouwen. Wat ons onderscheid van de rest, is dat wij een langdurige samenwerking met de klant hebben. Tijdens onze projecten betrekken wij de klant actief in het proces en willen wij een stap verder gaan dan gebruikelijk. Dit kost tijd van de klant, maar essentieel voor een optimaal eindresultaat.

FLEXIBEL
Wij werken volledig Agile en schrijven vooraf niet uit wat het precieze eindproduct wordt. Zo kunnen we samen met de klant continue inspelen op wat echt nodig en wenselijk is. Wij houden tijdens realisatie van het project een flexibele scope en denken echt mee in oplossingen wat echt nodig is. Op die manier halen we het optimale resultaat uit het beschikbare budget.

PLEZIER
Wij geloven dat plezier zorgt voor betere resultaten. Plezier is daarom een belangrijk uitgangspunt bij True People. Bij ons heb je veel invloed op wat je gaat doen. Als jij je ideeën op tafel legt, doen wij er alles aan om samen een ideale invulling te geven aan je rol. True People is een informeel bedrijf, met een professionele houding naar de klant. Er wordt elke dag gezamenlijk geluncht en als je even geen goede concentratie meer hebt, staat het team altijd open voor een potje tafelvoetbal.

 

Recente vacatures bij True People:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist