TOP WERKGEVER: UpRight B.V.

Locatie:

Vlissingen en Breda

UpRight is een ingenieursbureau dat zich richt op de automatisering. Met veel kennis en ervaring ondersteunen zij bedrijven met het oplossen van technische vraagstukken.


Achtergrondinformatie

Door middel van gedegen advies, het ontwikkelen maatwerk of het ondersteunen van klanten door het leveren van expertise op uw werkvloer weet het bedrijf zich te onderscheiden als betrouwbaar ingenieursbureau. Als MKB’er schakelen ze snel en zijn ze flexibel in het aanpassen van producten of diensten aan de wensen van de klant. Met ervaring zowel in het MKB als bij grote multinationals past UpRight snel en zonder veel moeite in de cultuur en organisatie van uiteenlopende bedrijven. Flexibel werken en beperken van woon-werkverkeer wordt steeds belangrijker, wat de voornaamste redenen zijn om te kiezen voor een Virtual Office waarin medewerkers op verschillende locaties kunnen werken. UpRight is sinds 2005 actief in het ondersteunen van technische ontwikkeltrajecten door het leveren van advies, maatwerk en expertise voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld betaalterminals, gaming, offshore equipment.

Werken bij Upright

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waar jouw talent tot zijn recht komt, een baan waar de balans werk en privé bewaakt wordt en de collegiale band een belangrijke rol speelt? Dan ben je bij UpRight op de goede plek. Door de open en persoonlijke benadering wordt je geen werknemer maar deelnemer van upRight. Werken doe je op locatie bij de klant en vanuit de Virtual Office. Als deelnemer krijg je te maken met arbeidsvoorwaarden die voor een groot deel aan te passen zijn aan jouw persoonlijke situatie. Kies je voor UpRight dan kies je voor een goede, professionele begeleiding waarvoor een persoonlijk loopbaanplan als routebeschrijving gehanteerd wordt.  

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist