TOP WERKGEVER: Van Lanschot Bankiers

Locatie:

's-Hertogenbosch

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. Ze werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van hun klanten. 

Achtergrondinformatie

De kracht van Van Lanschot Kempen zit in de bijzondere en sterke relatie die hun gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin ze excelleren en waarin ze zich onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Ze zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om zich heen en met oog voor volgende generaties. Ze streven ernaar waarde te creëren voor hun belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

Werken bij Van Lanschot Kempen?

Zodra je bij Van Lanschot Kempen komt werken, dagen ze je uit om echt het verschil te maken.De cultuur van Van Lanschot Kempen biedt veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je kunt daardoor direct veel impact maken binnen jouw vakgebied en meewerken aan de toekomst van hun organisatie. Van Lanschot Kempen is gericht op mensen: ze bieden hun werknemers kansen en als je deze weet te pakken, zijn er volop doorgroeimogelijkheden ook binnen het team Klantmonitoring. Bovendien bieden ze een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarin persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden centraal staan.

Wil je écht impact hebben binnen je vakgebied en vind je het belangrijk dat ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie hierbij een centrale plek innemen? Dan ben je bij Van Lanschot Kempen aan het juiste adres. Ze denken niet in standaardoplossingen, maar streven naar maatwerk om de wensen en doelstellingen van onze relaties te realiseren. Ze onderscheiden zich door persoonlijke aandacht voor de klant, gespecialiseerde kennis en ervaring.

 

Recente vacatures:

Sitecore Developer bij Van Lanschot

Als innovatieve en vernieuwende afdeling binnen Van Lanschot staan wij ervoor dat onze klant altijd en overal zijn financiële informatie moet kunnen raadplegen. Onze klanten kiezen zelf op welke wijze ze contact met ons hebben. Natuurlijk kan dit persoonlijk via face-to-face contact. Maar wij als innovators binnen een traditionele bank geloven in de kracht van het nieuwe combineren met de mogelijkheden van het bestaande. Om op die manier bieden we onze klanten de beste dienstverlening.

Sitecore Developer bij Van Lanschot
Van Lanschot Bankiers AMSTERDAM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist