TOP WERKGEVER: Van Ons

Locatie:

Amsterdam

Van Ons is een internetbureau in Amsterdam en heeft als doel om het bedrijven makkelijker te maken om online te groeien door slimme en doeltreffende digitale concepten voor ze te ontwikkelen. Dat doen we voor onder andere IKEA, Talpa, Marktplaats, BNNVARA, Ymere, Intratuin, KNVB, Bol.com, Unilever, Douwe Egberts, Joolz en diverse ministeries.


V
an Ons op de Weteringschans

Bas van der Lans en Robert van Eekhout richtten in 2006 webbureau Van Ons op, vanuit Badhoevedorp in de Haarlemmermeerpolder. Hun plan is sinds dag één om bedrijven te helpen succesvol te zijn op het web. Technologie mag daarin geen drempel zijn. Vanuit die gedachte ontstond een webbureau met klanten waar ze ontzettend trots op zijn.

Sinds de zomer van 2017 is Van Ons gevestigd op de Weteringschans in Amsterdam. Vanaf deze plek produceren ze de vetste digitale oplossingen voor hun klanten

Werken bij Van Ons
Van Ons groeit hard dus ze zijn altijd op zoek naar goede Front-enders, Back-enders, Designers en Project Managers. Qua techniek werken ze veel met PHP en Laravel en voor apps werken ze met React Native. Wordpress wordt vaak gebruikt als CMS.

Je past het best bij Van Ons als je altijd wil leren, goed kan samenwerken met collega’s en klanten, twee of drie (het liefst vier) stappen vooruit denkt, oplossingen bedenkt die lang meegaan en oplossingen bedenkt die de slimste optie zijn voor de klant om te gebruiken.

 

Recente vacatures bij Van Ons:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist