TOP WERKGEVER: VPRO

Locatie:
Specialisme:  

Hilversum
Publieke media

De VPRO is een creatieve publieke mediaorganisatie die met inhoudelijk verdiepende programma’s en intelligent vermaak grenzen verkent. Door buiten de gebaande paden te treden en te duiden wat er in de wereld gebeurt, wil het bedrijf bijdragen aan nieuwe inzichten en ideeënvorming.

Achtergrondinformatie

Als omroepinstelling en vereniging staat de VPRO sinds 1926 in een traditie van vrijzinnigheid. Het bedrijf vormt de uitvalsbasis voor het vrije denken, in een wereld die wel wat diepgang en intelligentie kan gebruiken. Een plek voor nieuwe ideeën en concepten. Voor verhalen die ergens voor staan en aanzetten tot nadenken. 

De publieke omroep zoekt steeds weer andere manieren om de verhalen aan de man te brengen. De VPRO ziet zich continu uitgedaagd door het steeds veranderende mediagebruik en de toenemende distributiemogelijkheden. Innovatie behoort tot de kern. Het bedrijf zet in op programmavernieuwing op alle platforms en participeert in de nieuwste ontwikkelingen. Er wordt samengewerkt met ontwerpers en mediamakers aan toepassingen van nieuwe technologieën die hun weerslag kunnen krijgen in de programmering.

De VPRO heeft vier media-afdelingen: Radio, Televisie, Gids en Digitaal. Met daarnaast vijf ondersteunende afdelingen: Marketing & Communicatie, Productie, Personeel & Organisatie, Financiën & Economische Ontwikkeling en Faciliteiten.

Bedrijfscultuur

De woorden creatief en informeel horen net zo bij de VPRO als professioneel en gepassioneerd. In totaal werken er circa 20 mensen tegelijkertijd aan diverse kort- en langlopende projecten. Er is geen sprake van een 9-tot-5-mentaliteit. Er wordt naar iemand gezocht met een brede kennis, iemand die verder denkt dan het huidige project alleen en voor wie modulair programmeren een tweede natuur is.

VPRO Digitaal biedt daarnaast een dynamische en veelzijdige werkomgeving waarin zelfontwikkeling, via bijvoorbeeld congresbezoek of opleidingen, wordt gestimuleerd.

 

Recente vacatures bij VPRO:

Java Developer

Ben jij een ervaren Java Ontwikkelaar? Ben je bekend met termen als Spring, Guice en Hibernate? Word je enthousiast als je jouw talenten kunt inzetten in een creatieve, digital-minded omgeving, met toffe collega's, dicht op de inhoud, bij de meest eigenwijze omroep van Nederland? Om ons publiek te inspireren met projecten die onafhankelijk, vernieuwend, divers, maatschappelijk relevant en grensverleggend zijn? Lees dan door!

VPRO
VPRO HILVERSUM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist