W3S Digital

W3S Digital is de digitale partner voor het bedenken en realiseren van digitale oplossingen voor opdrachtgevers die een stap vooruit willen zetten. Wij wijzen bedrijven de weg in het digitale landschap. Deze reis plannen we zorgvuldig. Bij het bepalen van de eindbestemming houden we de herkomst goed in de gaten. En we wijzen je op kansen en mogelijkheden die we onderweg tegenkomen. Wij zijn de gids tijdens digitale avonturen. Meer weten? Lees dan verder!

W3S collega's

Over W3S Digital

W3S Digital bouwt, implementeert en onderhoudt unieke digitale oplossingen. Al meer dan 20 jaar komen we ‘s ochtends fluitend ons bed uit om te bouwen aan websites, webapplicaties, apps en software. Wat de uitdaging ook is, we hebben voor elke klant een aanpak op maat.

We zorgen dat alles wat we leveren voldoet aan de gestelde eisen en verwachtingen. Eigenlijk zijn we pas écht tevreden als we deze overtreffen. We zijn sterk in het aanbrengen van koppelingen tussen systemen, we verbinden de voor- en achterkant naadloos met elkaar. Dat maakt ons met recht een koppelkoning! Dit alles doen we met een gezonde dosis Rotterdamse slagvaardigheid.

W3S werken bij

Werken bij W3S Digital

We hebben 40 collega’s die onderverdeeld zijn in 3 multidisciplinaire teams. Iedereen binnen het team is actief bezig met het ontwikkelen van zijn of haar expertise. Deze wordt gezamenlijk bepaald op basis van skills, ambities en interesses. We houden de trends op de markt in de gaten en onderzoeken actief hoe nieuwe technologische ontwikkelingen kunnen bijdragen aan onze tooling en ontwikkelstraat. Word je hier enthousiast van? Dan zijn we op zoek naar jou! Verder bieden wij dit nog aan:

  • Een marktconform salaris
  • Afwisselende en uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers in innovatieve vakgebieden
  • Je maakt onderdeel uit van een jong, enthousiast en gedreven team waar iedereen informeel met elkaar omgaat en zichzelf kan zijn.
  • Veel mogelijkheden om je kennis en ervaring te ontwikkelen
  • Deelname aan conferenties zoals VueJS Amsterdam
  • Speciaal voor de gamefanaten houden we op de laatste werkdag van het jaar een gamedag
 

Recente vacatures bij W3S Digital :

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist