TOP WERKGEVER: Wartsila Netherlands B.V.

Locatie:

Drunen

Wärtsilä is een internationaal opererend bedrijf met het hoofdkantoor in Helsinki, Finland. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen en verlenen van services van geavanceerde technologieën en producten voor schepen en energiecentrales, op een milieuvriendelijke manier. De nadruk ligt hierbij op duurzaamheid, innovatie en totaalrendement.

Achtergrondinformatie

Wärtsilä heeft wereldwijd 200 vestigingen in 70 landen. Acht daarvan zijn gevestigd in de Benelux en hebben allemaal een eigen functie, zoals servicevestigingen, een Technology & Services Centre, een Land&Sea Academy en een distributiecentrum voor onderdelen. In totaal zijn er bijna 18.000 mensen in dienst met verschillende achtergronden, opleidingen, ervaringen en ambities, waarvan in de Benelux een kleine 1000.

Vanuit het hart van de Rotterdamse haven richten we ons primair op alle aanvragen, service en onderhoud van het volledige Wärtsilä voortstuwingsportfolio en digitale toepassingen voor de maritieme industrie. 

Te denken valt aan monitoring en online services, op-maat advies, onderdelen, onderhoud, reparatie, revisie voor zowel voortstuwingsproducten als motoren als ons navigatie, communicatie en entertainment aanbod. Naast onze experts op locatie, hebben we een eigen kade in Schiedam en specialistische werkplaatsen in Schiedam, Harlingen, Kruiningen en bieden we reparatie en onderhoud bij ‘Antwerp Dry Docks’. Zo zijn we 24/7 altijd dichtbij. 
Werken bij Wärtsila 

Altijd al willen werken bij Wärtsila. Kijk dan eens naar onderstaande vacatures: 

 

Recente vacatures bij Wartsila Netherlands B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist