TOP WERKGEVER: We Provide

Samen bouwen aan supersterke websites én webshops

We Provide is een digitaal bureau met een sterke focus op development en alles wat met techniek te maken heeft. Wij maken supersterke, geheel op maat gemaakte webshops en websites. Dat is wat je van ons mag verwachten en waar wij sterk in zijn. Wij werken iedere dag aan de beste online- en maatwerkoplossingen voor onze klanten en voor jou.

Werken bij We Provide

Over We Provide

Samen met de klant stellen we een plan op dat werkt! We zoeken naar de beste oplossingen voor het bedrijf, merk of product in de digitale wereld. We bouwen aan sterke websites en webshops die veilig en met de juiste code geschreven zijn. Samen zoeken we naar creatieve oplossingen in design en we zoeken samen naar slimme technieken op het gebied van online marketing.

In-house verzorgen we het volledige proces van strategie, creatie en development tot het uitbouwen van het online succes met behulp van online marketing. Daarbij zorgen we voor één aanspreekpunt binnen We Provide. Dat maakt het overzichtelijk.

We Provide collega's

Vanuit de techniek geboren

Als digitaal bureau zijn wij sterk in online techniek en alles dat daarbij hoort. Vanuit onze achtergrond in online webdevelopment maken wij met behulp van verschillende platforms zoals Adobe Magento en Wordpress, supersterke webshops en websites die scoren. Die echt bijdragen aan het succes van onze klanten.

We Provide team

Werken bij We Provide

We Provide is een digitaal bureau gespecialiseerd in Adobe Magento e-commerce en op maat gemaakte weboplossingen. Wij zijn een jong en ambitieus bureau met ongeveer 30 professionals waar een gezellige werksfeer erg belangrijk is.Wij geven developers ruimte. Om te leren, experimenteren en innoveren. Zodat we toonaangevende klanten online nóg groter kunnen laten groeien. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen en daarom bieden we naast een goed salaris en flexibele werktijden ook een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Elke vrijdagmiddag luiden wij het weekend in met een borrel en ieder kwartaal organiseren we een uitje met het hele team.

Wil jij werken bij We Provide? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct! Wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij We Provide.

 

Recente vacatures bij We Provide:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist