TOP WERKGEVER: Windesheim

Locatie:

Zwolle

Windesheim is een kennisinstelling die waarde(n)volle professionals opleidt, waar het onderwijs studenten uitdaagt, waar docenten kwalitatief goed onderwijs geven en waar onderzoek wordt gedaan dat gericht is op de beroepspraktijk.


Achtergrondinformatie

Windesheim werkt als kennisinstelling aan kwalitatief hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen. Met ruim 22.000 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in de vestigingsplaatsen Zwolle en Almere is Windesheim één van de grotere hbo-instellingen in Nederland.

De missie van Windesheim is om actief bij te dragen aan een inclusieve en duurzame samenleving door het opleiden van waardenvolle professionals en door het verrichten van praktijkgericht onderzoek.

Werken bij Windesheim

De medewerkers van Windesheim waarderen de persoonlijke aandacht die er voor hen is en de diversiteit en de levendige omgeving dankzij de studenten.

Zij waarderen hun werk bij Windesheim gemiddeld met een cijfer 7,5. Collega’s ervaren veel werkplezier en ook het thema leiderschap wordt hoog gewaardeerd. Hun vestiging in Zwolle ligt op loopafstand van het station, aan de rand van een groene wijk. 

Bij Windesheim zit je goed als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en arbeidsvoorwaarden en regelingen, zoals een dertiende maand, volledige reiskostenvergoeding voor openbaar vervoer, een zeer goede verlofregeling en gratis sporten voor medewerkers.

Windesheim biedt een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

De functie valt onder de standaard functiekarakteristiek ICT ontwikkelaar D. Afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen de € 2704,- en € 4094,- (conform schaal 10 van de cao hbo).

 

Recente vacatures:

Databasebeheerder

Wij zoeken per direct een databasebeheerder. Je monitort de omgeving en doet verbetervoorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden. Vernieuwingen en onderhoud voer je in samenspraak met applicatiebeheer uit of in projectverband met collega’s. Je houdt contact met leveranciers over voortgang van gemelde incidenten en leveringen. Naast het databasebeheer, beheer je onze Microsoft en Linux servers. Je richt het beheer zodanig in dat je proactief kan acteren, je analyseert incidenten en lost deze op. Je zorgt voor het documenteren van de omgevingen die je beheert en werkt dit bij naar aanleiding van de doorgevoerde wijzigingen.

Windesheim
Windesheim ZWOLLE
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist