X-Center

X-Center Benelux is een jong bedrijf met tegelijk een geschiedenis die teruggaat tot voor 2000. Als ex- IXOS and Open Text medewerkers beleven we SAP Enterprise Content Management, Document Management en Archiving nog steeds met evenveel passie, de markt wil vooruit en dat willen we zelf ook.
In Benelux bieden we business en technisch consulting op basis van de Open Text ECM suite, die ook door SAP wordt gecommercialiseerd. Om de toenemende vraag van klanten op te vangen zoeken we nieuwe collega’s om ECM in SAP omgevingen waar te maken. Het betreft een technisch-functionele job met de focus op de integratie binnen SAP; voor de pure technische installatie/upgrade activiteiten van Open Text servers doen we beroep op de medewerkers van X-Center Prague.
XCENTER is no nonsense, vrijheid en verantwoordelijkheid gaan samen, in een groeiende ECM markt en steeds bij SAP klanten. ECM is er voor alle SAP modules, het gaat over scanning, records management, workflows, document management, koppelingen met Sharepoint, … diversiteit is gegarandeerd. 

 

Recente vacatures bij X-Center:

ECM Consultant

We zoeken iemand met kennis van en/of interesse in ECM oplossingen, die op korte termijn zelfstandig en in team kan werken, en de gesprekspartner wordt van zowel IT management, informatieanalist, projectleider of technisch beheerder (van klant of partner). De focus voor deze functie is dan wel technisch georiƫnteerd, tegelijk heb je ambitie aan de business kant.

X-Center
X-Center MAASTRICHT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist