Xcellent

Xcellent is full-service ICT-dienstverlener voor professionele gebruikers. In onze dienstverlening staat verbinding centraal: door dicht tegen een organisatie aan te kruipen, zijn we in staat om een ICT-situatie op maat in te richten, optimaal te beheren en te laten meegroeien met de organisatie en haar medewerkers. Door proactief te blijven kijken naar ontwikkelingen binnen het bedrijf en de markt, zorgen we ervoor dat dat zo blijft. In welke fase de onderneming zich ook bevindt.

Werken-bij-Xcellent

Over Xcellent

Xcellent is de full-service ICT-dienstverlener voor professionele gebruikers. Vanuit vestigingen in Amersfoort en Delft levert en beheert Xcellent werkplek- en ICT-omgevingen voor middelgrote opdrachtgevers in heel Nederland. Xcellent richt zich op het leveren van managed services met focus op cloud en beveiliging. In haar dienstverlening stelt Xcellent de eindgebruiker centraal: Xcellent haalt het beste in je naar boven.

Collega bij Xcellent

Werken bij Xcellent

We zijn ooit begonnen omdat we zagen dat IT beter kon. En nu, 20 jaar later, zijn we een full-service IT-bedrijf met meer dan 100 werknemers op twee locaties in Nederland. Samen werken we iedere dag aan het beter maken van onze klanten, diensten en mensen. Uit deze obsessie om het beter te doen ontstaan mooie dingen, zoals innovatieve IT-oplossingen en een hecht team van mensen die elkaar ook na zessen opzoeken. Wij geloven dat mensen zich ontwikkelen als ze doen wat ze leuk vinden. In een persoonlijk ontwikkelplan brengen we focus aan in deze passie en creëren we de werkomgeving die hierbij past.

 

Recente vacatures bij Xcellent :

Projectleider

Ben jij de projectleider die wij zoeken? Als ervaren projectleider ben jij de veelzijdige voortrekker bij implementatieprojecten. Je bewaakt projectmanagementaspecten zoals financiën, planning, organisatie, risico’s en KPI’s. Je hebt meerdere projecten onder je hoede en beschikt over de technische bagage om inhoudelijk te kunnen bijsturen.

Projectleider
Xcellent AMERSFOORT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist