Home >
XLence

XLence

Wij helpen onze klanten hun doelen te bereiken, door ze de zorg voor de juiste capaciteit, kennis en kunde van de ICT voorziening (deels) uit handen te nemen. Hierbij staan snel en kwalitatief leveren centraal, in combinatie met een optimale match qua cultuur en organisatie, resulterend in een lange termijn relatie met diezelfde klant.

Dit kan alleen met tevreden medewerkers. We hechten naast uitstekende arbeidsvoorwaarden veel belang aan openheid, eerlijkheid, eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

De kracht van onze organisatie zit vooral in onze compacte, platte organisatiestructuur met directe en korte lijnen naar onze klanten en medewerkers. Dit resulteert vaak in een jarenlange samenwerking met onze klanten en onze eigen medewerkers. Sommige van hen zijn al sinds de start van de organisatie bij ons in dienst.

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij XLence, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. XLence kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons