TOP WERKGEVER: Xperi

Onze drijfveer
Xperi is ontstaan vanuit het streven om een bedrijf in te richten waar creativiteit, innovatie en onderscheidende dienstverlening centraal staat. Voorop staat dat de producten van Xperi gewoonweg moeten doen waar het voor is bedoeld. Voor onze klanten betekent dit eenvoudig in gebruik, flexibel in beheer en kwalitatief van hoog niveau.

Onze toegevoegde waarde
Xperi  kan met behulp van het SAP platform innovatieve technologische oplossingen creëren en succesvol  implementeren met laag risico, met een korte doorlooptijd en met  minimale investeringen.

Xperi kan dit realiseren doordat de personen die Xperi vertegenwoordigen hun sporen in de SAP community hebben verdiend. Ieder heeft op zijn eigen werkterrein jarenlange ervaring opgedaan bij grote bedrijven in Nederland en daarbuiten, maar met name ook bij de lokale MKB bedrijven. Het is niet zonder reden dat de Xperi medewerkers mede aan de basis hebben gestaan bij de meest succesvolle MKB SAP partner van Nederland van de laatste jaren.

Xperi  focust zich op het MKB (midden en klein bedrijf). Automatisering helpt deze bedrijven om flexibel te opereren en hierdoor onderscheidend te zijn.

Waarom is Xperi interessant voor u?

Xperi biedt u toegevoegde waarde en zekerheid; 

Onze producten / oplossingen zijn samen met bedrijven uit uw markt gecreëerd met als doel uw business efficiënt en effectief te ondersteunen. Daarnaast leveren wij onder die voorwaarden dat dit voor u de minste risico’s oplevert.

Xperi biedt u kwaliteit; 

Wij bieden kwaliteit op het gebied van gebruikte technologieën, kwaliteit op het gebied van gebruikte implementatie methodieken en vooral kwaliteit van onze medewerkers. Dit zijn professionals die uw behoeften kunnen vertalen in toepasbare oplossingen.

Xperi biedt u meer; 

Wij hebben de ambitie om u oplossingen en/of diensten te bieden welke net even beter zijn of meer inhoud hebben dan u eigenlijk had verwacht.

Xperi biedt u partnership;

Samenwerking met u, onze klant, biedt ons de kans om uw en  onze doelstellingen te realiseren.Wij zijn van mening dat denken en acteren vanuit de ik situatie weinig positiefs brengt.

Xperi biedt u positiviteit; 

Wij hebben namelijk plezier in wat wij doen en willen dat graag met u delen!

eXperience IT together!

 

Recente vacatures bij Xperi:

SAP Consultant MM/SD/SCM (Dutch speaking)

Als SAP Consultant MM/SD/SCM krijg je de verantwoordelijk- heid voor de beschikbaarheid en continuïteit van de SAP applicaties van onze klanten. Je maakt de vertaalslag van gebruikerswensen naar functionele specificaties en zorgt ervoor dat gebruikers optimaal kunnen werken. Je bent verantwoordelijk voor het in gebruik nemen van nieuwe functionaliteiten door de eindgebruiker en zorgt dat storingen worden verholpen. Deze werkzaamheden verricht je in een hecht teamverband waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt.

Xperi
Xperi BOXTEL
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist