Zeo

Locatie:  

Utrecht

Zeo is het full service online marketing uit Utrecht. Met een team van 35 collega’s werkt Zeo voor een groot aantal interessante en uitdagende opdrachtgevers, zowel op gebied van online marketing als webdevelopment. 

Achtergrondinformatie

Zeo helpt je om online duidelijker en krachtiger aanwezig te zijn. Beter vindbaar én beter zichtbaar.

Door de combinatie van online marketing en webontwikkeling zijn zij sterk in het bouwen van een Magento webshop die perfect online vindbaar is. Online gevonden worden is bij Zeo hét uitgangspunt. Ze werken de gehele looptijd van het project in een team, met voor jou als klant één aanspreekpunt. Zó Zeo.

Werken bij Zeo

Het team van Zeo is slim en een tikkie eigenwijs. Ze doen hun best nét even wat meer te doen. 


Dat doen ze vanuit een gerenoveerde fabriek waar de mooiste projecten van de lopende band komen rollen. 

Verder staan kennisdeling, in teams werken, sportiviteit en plezier maken bij Zeo voorop. Daarom zijn kennissessies, tafelvoetbal, samen lunchen, 1x per week bootcamp (optioneel 😉), maandelijkse vrijdagmiddagborrels en in de zomer BBQ’en niet meer dan normaal bij Zeo.

De kernwaarden komen niet voort uit een wensenlijstje van het management. De kernwaarden zitten in hun DNA. Iedereen kent ze en voelt zich er goed bij. De kernwaarden van Zeo zijn:

  • Samenwerken
  • Aanpakken
  • Plezier maken
  • Competitie

Competitie is één van hun belangrijkste kernwaarden. Zij geloven dat je energie krijgt van winnen. Ondertussen halen ze alles uit zichzelf door nét even dat stapje extra te zetten. Jij ook? Bekijk dan de vacatures!

 

 

Recente vacatures:

Shopware Developer bij Zeo

Zeo is een full service online marketingbureau. We groeien sterk en momenteel werken we met 35 A-spelers aan de online marketingcampagnes van honderden bedrijven. Daarnaast bouwen we websites voor ze in WordPress, Magento 1 & 2 en Shopware. Onze webstudio krijgt steeds meer projecten en daarvoor zoeken we (80-100%) een ervaren Shopware developer.

Zeo
Zeo UTRECHT

Full Stack Developer bij Zeo

Zeo is een full service online marketingbureau. We groeien sterk en momenteel werken we met 35 A-spelers aan de online marketingcampagnes van honderden bedrijven. Daarnaast bouwen we websites voor ze in WordPress, Magento 1 & 2 en Shopware. Onze webstudio krijgt steeds meer projecten en daarvoor zoeken we (80-100%) een ervaren full stack backend developer.

Zeo
Zeo UTRECHT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist