TOP WERKGEVER: zest software

Locatie:

Rotterdam/IJsselstein

Zest ontwikkelt duurzame weboplossingen voor complexe communicatie- en klantprocessen. Daarbij richten ze zich op kennisintensieve organisaties die hun kennis beter willen beheren, delen en benutten.


Achtergrondinformatie

Veel organisaties beschikken over een weboplossing die niet aansluit op hun behoeften. In de meeste gevallen komt dit omdat ze ooit voor een standaard-applicatie hebben gekozen. De praktijk blijkt echter anders te werken dan het standaardpakket. En de wereld staat niet stil. Wanneer bedrijven IT-oplossingen inzetten voor hun bedrijfsvoering doorlopen ze als het ware een leerproces. Gaandeweg ontdekken ze wat wel of niet werkt en waarom. Vaak blijkt de standaardoplossing, die in eerste instantie perfect leek, na verloop van tijd steeds minder tot helemaal niet meer te voldoen.

Zest ziet dit als een kans en speelt in op de behoefte aan duurzame weboplossingen die meegroeien met de organisatie en de wereld. Oplossingen waarmee Zest haar klanten flexibel kunnen inspelen op nieuwe inzichten.

Werken bij Zest

Steeds weer nieuwe en uitdagende projecten binnen een jong en enthousiast team, waarbij jouw professionele inbreng als onmisbaar wordt gezien. Dat is werken bij Zest

  • Gedeeltelijk thuis werken;
  • Persoonlijke ontwikkeling door regelmatige voortgangsgesprekken;
  • Open sfeer op de werkvloer.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist