Home >
Rotterdam

Alten Nederland B.V.

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in softwaretesten en BI consultancy in verschillende branches. Ons doel is om herkend en erkend te worden als één v..

Alten Nederland B.V.

Dockbite

Dockbite is de technische partner gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve online tools. Of het nu gaat om een mobiele applicatie of een high end (web)applicatie, Dockbite ontwikkelt flexibe..

Dockbite

Ubeeo

Hireserve is leverancier van recruitment software. Ze maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Hireserve ATS (Applicant Tracking System). Met hun software maak je het recruitmentproces va..

Ubeeo

Finalist

Finalist verbindt. We verbinden mensen en organisaties, mensen binnen organisaties en we verbinden organisaties met belangengroepen. Voor een optimale verbinding betrekken we de eindgebruikers in het ..

Finalist

Opinity

Opinity betekent een opinie, een mening hebben. Ergens voor staan. Opinity staat voor open, transparant, recht voor z'n raap en humor. Je kiest voor Opinity of niet. Opinity is specialist en bestaat d..

Opinity

Polder Knowledge

Polder Knowledge is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Polder Knowledge is een klein bedrijf met een groot aantal producten. Met deze producten bedienen wij zowel bedrijven in het MKB als grote m..

Polder Knowledge

Portbase

Portbase - home of logistics intelligence Portbase is de neutrale en betrouwbare spin in het web voor alle logistieke informatie via de Nederlandse havens. Via het havenoverstijgende Port Community S..

Portbase

W3S Digital

W3S Digital bouwt, implementeert en onderhoudt unieke digitale oplossingen. Al meer dan 20 jaar komen we ‘s ochtends fluitend ons bed uit om te bouwen aan websites, webapplicaties, apps en softw..

W3S Digital