Home >
Rotterdam

Alten Nederland B.V.

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in softwaretesten en BI consultancy in verschillende branches. Ons doel is om herkend en erkend te worden als één v..

Alten Nederland B.V.

Helloprint

Helloprint, in The Netherlands known as Drukzo, are one of the fastest growing e-commerce businesses of Europe. Started in 2013 by 4 young guys with a dream, quickly grown to an international e-commer..

Helloprint

Ubeeo

Hireserve is leverancier van recruitment software. Ze maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Hireserve ATS (Applicant Tracking System). Met hun software maak je het recruitmentproces va..

Ubeeo

Opinity

Opinity betekent een opinie, een mening hebben. Ergens voor staan. Opinity staat voor open, transparant, recht voor z'n raap en humor. Je kiest voor Opinity of niet. Opinity is specialist en bestaat d..

Opinity

Polder Knowledge

Polder Knowledge is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Polder Knowledge is een klein bedrijf met een groot aantal producten. Met deze producten bedienen wij zowel bedrijven in het MKB als grote m..

Polder Knowledge

Portbase

Portbase - home of logistics intelligence Portbase is de neutrale en betrouwbare spin in het web voor alle logistieke informatie via de Nederlandse havens. Via het havenoverstijgende Port Community S..

Portbase

Stichting Pameijer

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We helpen mensen met verstandelijke en/of psychiatrische beperkingen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hu..

Stichting Pameijer

W3S Digital

W3S Digital bouwt, implementeert en onderhoudt unieke digitale oplossingen. Al meer dan 20 jaar komen we ‘s ochtends fluitend ons bed uit om te bouwen aan websites, webapplicaties, apps en softw..

W3S Digital