Voor kandidaten

Wat kan JouwICTvacature voor je betekenen?

JouwICTvacature kan je helpen bij het vinden van een baan in de ICT of Finance. JouwICT is een vacaturesite waar jij als specialist centraal staat. Dankzij onze vakinhoudelijke kennis weten we wat er speelt. We zijn continu bezig om de beste ICT-specialisten en Finance-specialisten aan de beste werkgevers te koppelen. Doordat onze consultants een eigen specialisme hebben, hebben zij altijd actuele kennis van de markt. Of je nou op zoek bent naar vacatures in PHP, Java, .NET of als Front-End. Bij JouwICTvacature is er altijd een vacature die bij je past. In onze vacatureoverzicht vind je niet alleen ICT- en Finance vacatures in de grote steden zoals Utrecht of Amsterdam, maar ook vacatures in de kleinere plaatsen zoals Deventer of Assen.

Solliciteren op onze vacatures in de ICT

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of benieuwd welke vacatures in de ICT momenteel openstaan? Bekijk ons vacatureoverzicht voor alle vacatures. Heb je een passende vacature gevonden en wil je eenvoudig solliciteren? Klik op ‘Solliciteren’ en laat je gegevens achter. Wij kijken vervolgens of je bij het gevraagde profiel past.

Zit er nu geen vacature voor je tussen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie in de ICT? Upload je cv en als wij een passende vacature hebben, nemen wij contact met je op.

vacatures cv plaatsen

Solliciteren op een Finance vacature?

Wil je een nieuwe baan in de Financewereld of ben je gewoon benieuwd welke Finance vacatures momenteel openstaan? Bekijk direct het Finance vacatureoverzicht. Zit er een interessante vacature voor je tussen? Reageer dan gemakkelijk online en onze experts kijken of je bij het gevraagde profiel past.

Heb je geen vacature gevonden die bij je past, maar ben je wel geïnteresseerd in Finance vacatures? Upload je cv en als wij een geschikte vacature voor je hebben dan nemen wij contact met je op. 

Waarom solliciteren via JouwICTvacature?

Doordat we aan elk specialisme apart aandacht besteden, kun je heel gericht vacatures vinden in jouw vakgebied. Zo zijn we in staat om de juiste specialist aan de juiste werkgever te koppelen.

Nadat jij je interesse in een vacature kenbaar hebt gemaakt, ontvang je van ons een bevestiging. Wij nemen contact met je op als je past bij het gevraagde profiel. Vervolgens stellen we je bij de werkgever voor en als de potentiële werkgever ook denkt dat je een geschikte kandidaat bent, wordt er een sollicitatiegesprek gepland. Vervolgens begeleiden wij je tijdens elke stap in het sollicitatieproces: van het voeren van het sollicitatiegesprek tot de salarisonderhandeling. Doordat wij gedurende de hele sollicitatieprocedure contact houden met zowel de werkgever als met jou, helpen we beide partijen een stap vooruit.

 
Waarom bij JouwICTvacature.nl?

  • Je solliciteert rechtstreeks bij de werkgever
  • Uitgebreide informatie over de functie en werkgever
  • Geen intermediairs
  • Specialistische kennis
  • Vacatures up-to-date
  • Jij als ICT-kandidaat staat centraal

Werving- en selectiebureaus

Bij JouwICTvacature.nl solliciteer je zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus. Bij ons kunnen werkgevers alleen met naam en toenaam adverteren; vacatures van intermediairs worden niet geplaatst op JouwICTvacature.nl. Op die manier is het altijd 100% helder om welke vacature het gaat en bij welk bedrijf. Wel zo transparant!


Blog over ICT-trends en carrièretips

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op ICT- of Finance gebied? Op ons JouwICTvacature blog lees je naast interessant ICT-nieuws, ook alles over ontwikkelingen in de ICT- of Finance markt, trends en carrièretips.

De beste sollicitatietips

We hebben de beste sollicitatietips voor je op een rijtje gezet. Wil je weten hoe je het beste een motivatiebrief kunt schrijven? Of wil je liever tips over het solliciteren zelf, het voeren van het sollicitatiegesprek of de salarisonderhandeling? Wij hebben de beste tips voor je verzameld!

Werkgevers

Bij JouwICTvacature hebben wij verschillende soorten bedrijven die bij ons vacatures uitzetten: van startups, mkb’ers tot multinationals. Ze zitten er allemaal tussen. Benieuwd welke werkgevers zoal hun ICT-vacatures of Finance vacatures bij ons uitzetten? Wil je graag werken in de ICT of Finance? Of heb je een specifieke werkgever in gedachten? Bekijk informatie over de werkgevers en het bedrijfsprofiel. Het bedrijfsprofiel geeft je een beeld van de werkgever en welke openstaande vacatures de werkgever momenteel heeft. Als er een interessante vacature voor je bij zit, kun je gelijk solliciteren.

Ervaringen van anderen met JouwICTvacature

Ben je benieuwd hoe anderen de diensten van JouwICTvacature hebben ervaren? Op Feedback Company en Google Reviews vind je meer dan 100 reviews en ervaringen van zowel kandidaten als werkgevers. Feedback Company is een onafhankelijke reviewpartij en staat los van JouwICT. Zo kun je een indruk krijgen hoe anderen de samenwerking met JouwICTvacature hebben ervaren. 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: