Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 198 werkgevers gevonden.

Logic Vision

De ERP- partners die met u meegroeit. Onze mensen, met jarenlange ervaring, helpen organisaties om efficiënter te werken dankzij onze branchespecifieke software-oplossingen. Ruim 100 bedrijven met meer dan 3.000 gebruikers profiteren van onze oplossingen.

Hardinxveld-Giessendam
Bekijk werkgever

Transfer Solutions

Een carrière bij Transfer Solutions betekent werken in een collegiale, motiverende omgeving met een informele cultuur. We voeren voor onze opdrachtgevers onder eigen regie middelgrote tot grote technisch uitdagende projecten uit.

MagnaVersum BI Services B.V.

MagnaVersum offers digital solutions to help your organisation further into the digital age; from doing digital to being digital. They help you to take the leap and get ready for the latest technologies. MagnaVersum welcomes you to the fourth industrial revolution.

Hoofddorp
Bekijk werkgever

333TRAVEL

333Travel is al ruim 18 jaar specialist in verre reizen. Voor privé rondreizen en als bouwstenen naar 21 verre bestemmingen. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Naast de tomeloze passie voor verre reizen willen zij blijven groeien en toonaangevend blijven op ICT-gebied.

Alphen Aan Den Rijn
Bekijk werkgever

Yard Internet

Wij zijn een allround internetbureau van zo'n 20 medewerkers, gevestigd in Utrecht. Wij werken voor zowel middelgrote als grote profit en non-profitorganisaties door het hele land. Onze internetprojecten zijn divers. We ontwikkelen onder andere complexe (mobiele) websites, kennisbanken, online netwerken, social intranets en communities. We denken sterk vanuit de problematiek van onze opdrachtgevers en bieden hen met onze kennis van interactie- en functioneel ontwerp, online design, contentbeheer en techniek passende oplossingen. Vanuit het idee dat onze opdrachtgevers hun online omgeving zelf willen kunnen beheren, ontwikkelen we altijd binnen een CMS. Ook na oplevering zijn en blijven wij voor onze opdrachtgevers actief. Zij kunnen ons altijd bellen, wij helpen hen graag. Wij hechten dan ook veel waarde aan een hoog service- en supportniveau.

Advisie

Advisie is een innovatief IT- en consultancy bedrijf voor zorg, onderwijs, zakelijke dienstverlening, groothandel en productie. Naast advies en implementatie van ERP-software beschikt Advisie over een afdeling Custom Solutions. Zij ontwikkelen eigen software met een naadloze aansluiting op Exact Software. Advisie is gecertificeerd Exact Gold Partner en al twee jaar uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar. Ook is Advisie gecertificeerd partner van gerenommeerde leveranciers als Sumatra Software, Scan Sys, Orbis Software, Elvy, Transsmart en Optimizers. Met de mix van branchekennis, innovatieve oplossingen, servicegerichte werkwijze, eigen Advisie Solutions en een eigen supportafdeling is Advisie uniek in haar dienstverlening. Advisie werkt o.a. voor Koninklijke Horeca Nederland, Qlip, Stedelijk Museum, Politieacademie, Nierstichting, NOC NSF, Keukenhof, McDonalds, Kadaster, Fleurametz, Dance4Life, ROC Amsterdam, etc.

Texpro BV

Een reserveringssysteem met evenwicht tussen eenvoud en functionaliteit. Dat is Tommy. Met ruim 600 verschillende recreatiebedrijven als gebruikers, staat Tommy bekend als eenvoudig, betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Mét heel veel functionaliteiten.  

Veenendaal
Bekijk werkgever

True People

Vanuit hartje Amersfoort werken wij samen met onze klanten aan een nieuwe website, online platform, maatwerk applicatie of koppeling. True People is met ca. 10 medewerkers een relatief klein bedrijf, maar wij maken uitdagende oplossingen voor toonaangevende klanten. True People is momenteel dé digital partner van bijvoorbeeld de Brandweer (brandweer.nl), het Nibud, Stichting Halt en Scholen in de Kunst . SAMENWERKINGMet plezier en flexibiliteit als drijfveer hebben Richard van der Meel en Ron Brouwer eind 2014 True People opgericht. Er zijn veel bedrijven die online oplossingen bouwen. Wat ons onderscheid van de rest, is dat wij een langdurige samenwerking met de klant hebben. Tijdens onze projecten betrekken wij de klant actief in het proces en willen wij een stap verder gaan dan gebruikelijk. Dit kost tijd van de klant, maar essentieel voor een optimaal eindresultaat. FLEXIBELWij werken volledig Agile en schrijven vooraf niet uit wat het precieze eindproduct wordt. Zo kunnen we samen met de klant continue inspelen op wat echt nodig en wenselijk is. Wij houden tijdens realisatie van het project een flexibele scope en denken echt mee in oplossingen wat echt nodig is. Op die manier halen we het optimale resultaat uit het beschikbare budget. PLEZIERWij geloven dat plezier zorgt voor betere resultaten. Plezier is daarom een belangrijk uitgangspunt bij True People. Bij ons heb je veel invloed op wat je gaat doen. Als jij je ideeën op tafel legt, doen wij er alles aan om samen een ideale invulling te geven aan je rol. True People is een informeel bedrijf, met een professionele houding naar de klant. Er wordt elke dag gezamenlijk geluncht en als je even geen goede concentratie meer hebt, staat het team altijd open voor een potje tafelvoetbal.

Amersfoort
Bekijk werkgever

Elvy Group B.V.

Wij geloven dat je pas efficiënt kunt werken, als je optimale controle hebt over je bedrijfsprocessen. Door processen te doorgronden en te optimaliseren met onze specialistische kennis, geven wij bedrijven inzicht en controle, met efficiëntie tot gevolg. Wij maken onmisbare uitbreidingen voor bestaande financiële- en ERP-software.

Wateringen
Bekijk werkgever

Flexyz

Een maatwerk IT-bedrijf dat investeert in een langetermijnrelatie met de klant Een onderneming voor innovatieve maatwerk IT-oplossingen die organisaties helpen excelleren. Dat is Flexyz, al meer dan 15 jaar. Geïntegreerde maatwerksoftware, netwerkinfrastructuur en hostingdiensten. Volledig afgestemd op het bedrijfsproces van de klant. Alles gecertificeerd volgens ISO 9001 én -27001. Flexyz ontwikkelt met open standaarden een integrale oplossing voor uw bedrijfsproces(sen). De voordelen van maatwerk door innovatieve technologie én compatibiliteit en interoperabiliteit.

Harderwijk
Bekijk werkgever

Cadran Consultancy B.V.

Cadran Consultancy is een gecertificeerd Platinum Business Partner & Reseller van Oracle. Ze zijn een gespecialiseerd consultancy bedrijf met jarenlange ervaring in het implementeren en ondersteunen van Oracle ERP-software binnen Industriële bedrijven en Groothandels. Voor deze markten leveren zij Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud ERP, SCM en BI-applicaties.

Hoevelaken
Bekijk werkgever
Laat meer werkgevers zien