Toon alle werkgevers op kaart
Er zijn 130 werkgevers gevonden.
TradeTracker biedt online adverteerders (voornamelijk e-commercepartijen) en publishers (van klein tot groot) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren. Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden.
Trifork is a leading full service supplier of high-quality custom-built applications and end-to-end solutions. Providing a lean approach to support each phase of the project life-cycle from idea creation, development and to ongoing maintenance and support. We aim to empower our customers by providing expert advice on the optimization of business critical IT systems and cutting-edge technology. Enabling our customers to seamlessly integrate and use these technologies – bringing immediate value to our customers’ business and customers. Trifork delivers solutions for the educational, finance, public, healthcare, manufacturing and telecom industries.
Amsterdam
Data Tribes is een innovatieve en dynamische start-up van data shapers. Ze willen door middel van data impact maken op de wereld en organisaties datagedreven maken. Heb jij ook een passie voor data? En wil je werken aan mooie opdrachten voor klanten als ING en UMC Utrecht? Dan is dit dé plek voor jou! Lees snel verder..
ShopForward is een online shoppingpartner die webwinkels in Europa helpt om te groeien en hun campagnes te verspreiden over diverse kanalen. Ze werken op no-cure no-pay basis, dus de klant betaalt alleen als hij nieuwe sales binnenhaalt.
Sint-Michielsgestel
Dyzle focust zich op temperatuurbewaking en GPS-tracking. Ook checken ze daarbij parameters, zoals CO2, druk en luchtvochtigheid. Wil jij werken bij een groeiend bedrijf met een open sfeer en leuke collega’s? Dan ben je bij Dyzle aan het juiste adres! Meer weten? Lees snel verder.
Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze oprichting veelvuldig gebruik van onze diensten teneinde projecten van vitaal belang uit te voeren. Vaak verbeteren we IT systemen of helpen we bij het vernieuwen van het IT landschap om de business strategie te ondersteunen. Onze consultants werken op het grensvlak van business en IT, op alle managementniveaus. Project management Quintus heeft ervaren project managers in dienst die belangrijke projecten in goede banen leiden. Hierbij hanteren wij Prince2 als standaard methode.
Amersfoort
Logiqs is een Nederlands bedrijf dat geavanceerde vertifcal farming systemen ontwikkelt en daarnaast ook roltafel- en paletopslagsystemen maakt. Meer weten? Lees hier verder.
Maasdijk
Omroepvereniging BNNVARA is een publieke omroep in Nederland, ontstaat uit een fusie tussen de gedurfde omroep BNN (Bart News Network) opgericht door Bart de Graaff en de progressieve omroep VARA. BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. Ze leggen de lat hoog en alles wat ze doen, staat in dienst van een gelijkwaardige en eerlijke samenleving.
Hilversum
Een carrière bij Transfer Solutions betekent werken in een collegiale, motiverende omgeving met een informele cultuur. We voeren voor onze opdrachtgevers onder eigen regie middelgrote tot grote technisch uitdagende projecten uit.
Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al sinds 1987 een vooraanstaande rol in het automatiseren van project- en servicegerichte bedrijven.
Zierikzee
Scamander zorgt er voor dat organisaties hun doelstellingen realiseren door het beschikbaar stellen van informatie. Zij brengen de data naar de business en geloven dat iedere klant snel en eenvoudig aan betrouwbare, juiste informatie dient te kunnen komen.
Nieuwegein
Daltec ICT, opgericht in 1996, is een all-round automatiseerder voor de overheid en het mkb. Ze leveren laagdrempelige ICT, wat betekent dat ze inzichtelijke tarieven hebben, duidelijke afspraken maken met klanten en altijd bereikbaar zijn voor zowel kleine als grote ondernemers.
Groningen
Consafe Logistics stands as a trusted WMS partner in the dynamic world of supply chain. They are revolutionizing warehouses with their cutting-edge WMS software.
Dit is Creates: een award-winning digital agency, maar dan net even anders. Zij zetten de mens écht centraal, omdat ze weten dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. Door verbindingen te maken met zowel klanten als eindgebruikers, data-inzichten te leveren, complexe processen inzichtelijk te maken en meer uit customer experience te halen, zorgen ze ervoor dat bedrijven succesvoller zijn en een betere, onderscheidende online beleving kunnen neerzetten.
CarWise is het kenniscentrum voor autoverhuur en leasing. Heb jij ook een liefde voor auto’s en affiniteit met de automotive branche? En zoek je een baan in Almere? Dan is CarWise de perfecte werkgever voor jou!
JPoint is gespecialiseerd in het leveren van flexibele en kwalitatief hoogwaardige ICT diensten op het gebied van Maatwerk Java Software Ontwikkeling en Architectuur. Wij werken alleen met top professionals. Mensen die van het vak houden en er een uitdaging in zien om de opdrachtgever echt verder te helpen. Onze ervaring is dat alleen dit soort professionals de toegevoegde waarde en extra’s leveren die de opdrachtgever succesvol maakt. Succesvol, omdat onze mensen als geen ander weten dat wij software moeten opleveren waar de opdrachtgever écht behoefte aan heeft.
500.000 klanten in Nederland en België worden door de drie drukwerksites bediend. Ze drukken alles zelf, zijn geen reseller en hebben websites waar klanten makkelijk en snel drukwerk kunnen bestellen.
Westerbroek
Comecer Netherlands BV in Joure ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve apparatuur en applicatiesoftware voor ziekenhuizen ten behoeve van de Nucleaire Geneeskunde en (Radio)farmaceutische industrie. Comecer Netherlands is onderdeel van de Comecer Group met haar hoofdkantoor in Castel Bolognese, Italië. Onze producten worden wereldwijd verkocht.
Laat meer werkgevers zien