Toon alle werkgevers op kaart
Er zijn 121 werkgevers gevonden.
Resultaat door gezond verstand. Dat is wat Advisor typeert. Verdeeld over twee bedrijven leveren totaal 60 praktisch ingestelde ICT specialisten dagelijks hun deskundige bijdrage aan de vitaliteit en conditie van uw organisatie. Goedgetraind verschijnen zij topfit aan de start van iedere ICT opdracht. De 24/7 dienstverlening van Advisor is gericht op bedrijven die werken vanuit meerdere vestigingen en/of in hun bedrijfsvoering te maken hebben met tijdkritische processen. In de marktsegmenten waarin Advisor actief is neemt zij een toonaangevende positie in. Advisor Software Solutions ontwikkelt applicaties voor bedrijven in de sierteeltbranche en de binnenvaartsector die de bedrijfsvoering aansturen en ketenpartijen optimaal met elkaar laat samenwerken. Begin 2015 is de software ook beschikbaar voor de AGF-branche. Advisor ICT Solutions adviseert bedrijven bij het maken van de juiste strategische ICT keuzes en begeleidt hen bij het implementeren en 24/7 beheren hiervan. De focus is gericht op infrastructuur oplossingen (internet, Wi-Fi), geïntegreerde communicatie, cloud en proactief netwerkbeheer.
Mijdrecht
PCI helpt Nederlandse organisaties met hun IT-vraagstukken. Ze ontwikkelen daarbij een complete werkplek- of omgeving. Dit doen ze vanuit hun moderne kantoor in Lijnden. Wil jij hier ook werken? Ontdek hier meer over het bedrijf en hoe het is om er te werken.
Axians levert ICT-oplossingen om bedrijven te helpen bij het waarmaken van hun doelstellingen. Het is een kleine organisatie (wel onderdeel van een grote, internationale onderneming en netwerk) waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, de ruimte hebt om jezelf verder te ontwikkelen en innoveren en écht impact kunt maken. Meer weten? Lees hier het bedrijfsprofiel van Axians!
Eindhoven
Het ICT Service Centrum levert de ICT basisdiensten aan de faculteiten en diensten van de Universiteit Utrecht voor 8.000 medewerkers en 30.000 studenten: - werkplek ondersteuning, - (technisch) applicatie−, server−, netwerk− en telefoniebeheer. Om een optimale ondersteuning van medewerkers en studenten te kunnen leveren stelt het ICT Service Centrum zich, in nauwe samenwerking met klanten. ondersteunend en vraaggestuurd op. Het ICT Service Centrum heeft momenteel ongeveer 90 medewerkers verdeeld over 4 afdelingen: Support, Datacenter, Netwerk en Telefonie en Functioneel beheer, en wordt ondersteund door de afdeling Bedrijfsvoering. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met enkele externe partijen. Binnen het ICT SC wordt gewerkt met het INK als kwaliteitsmanagementmethodiek en binnen afdeling Functioneel Beheer met BiSL als procesmethodiek. Wegens vertrek van een medewerker is er bij de afdeling Functioneel beheer team bedrijfsapplicaties een vacature voor een enthousiaste applicatiebeheerder SAP ontstaan.
Dotlab is een toonaangevende partner in hartje Rotterdam dat op maat gemaakte platforms levert op basis van beproefde standaardoplossingen. De portalen van Dotlab verhogen de productiviteit en efficiëntie, en zorgen voor tevreden gebruikers.
Rotterdam
Van der Bruggen is een kleinschalig accountantskantoor in Utrecht dat gespecialiseerd is in administratieverwerking voor zzp'ers en mkb'ers. Het is een familiebedrijf wat je merkt door de persoonlijke service, betrokkenheid en nauwe samenwerkingen. Je krijgt hier de ruimte om zelfstandig je werk uit te voeren en jezelf verder te ontwikkelen en kennis up-to-date te houden middels bijscholing.
Gridly ontwikkelt veilige en flexibele oplossingen zodat klanten zich volledig op hun kernactiviteiten kunnen richten en sneller en makkelijker kunnen reageren op marktontwikkelingen.
Techonomy is een ambitieus bedrijf met toonaangevende klanten. Met een team van 70+ experts houden ze zich bezig met data & intelligence, marketing technology, marketing automation, conversiemanagement, web3 & AI, educatie en video, content & creatie.
Eindhoven
Wij bij Future of Finance hebben de allerleukste klanten. En onze klanten willen graag dagelijks complimenten ontvangen van hun eigen klanten. En wij, wij vinden het gaaf om hen daarbij te helpen. Dankzij ons excelleren zij op het gebied van klantcontact. Meer weten over ons? Lees hier dan verder!
Amersfoort
Advitronics ontwikkelt communicatieoplossingen voor de eerstelijnszorg.
Centennium is een onafhankelijk en objectief expertisehuis, gespecialiseerd in data- en informatiemanagement. Meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Klik hier!
Den Haag
INZICHT Belastingadviseurs is een zelfstandig administratie- en belastingadvieskantoor in Rotterdam.
Cravit bestaat uit een team van Odoo-specialisten die in staat zijn om organisaties tot in detail door te lichten. Dankzij hun inzicht, kennis en ervaring, weten ze precies op welke manier Odoo in een bedrijf kan werken.
Magna Cura is dé specialist in kantoorautomatisering en telefonie.
Ridderkerk
Van oorsprong is 66Controls gespecialiseerd in applicatiebeheer en hebben ze veel aandacht voor ERP applicaties, met name in de zorgsector.
Nieuwegein
MRW is een accountantskantoor in Gorredijk, Sneek en Wolvega voor ondernemende mensen uit Noord-Nederland.
Gorredijk
Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze oprichting veelvuldig gebruik van onze diensten teneinde projecten van vitaal belang uit te voeren. Vaak verbeteren we IT systemen of helpen we bij het vernieuwen van het IT landschap om de business strategie te ondersteunen. Onze consultants werken op het grensvlak van business en IT, op alle managementniveaus. Project management Quintus heeft ervaren project managers in dienst die belangrijke projecten in goede banen leiden. Hierbij hanteren wij Prince2 als standaard methode.
Amersfoort
Quartess is een Nederlandse IT onderneming, opgericht in 2001, met een duidelijke focus op de MKB maakindustrie. Wij helpen onze klanten beter te presteren met bewezen en erkende producten (ERP, CRM, EAM & BI) van top leveranciers. De combinatie van onze kennis van de branche en deze producten van bekende en internationale leveranciers, maakt ons een waardevolle partner voor ieder project.
Q Accountants en Belastingadviseurs is een financiële dienstverlener in Nijmegen.
Nijmegen

CRV

BETTER COWS > BETTER LIFE! Daar draait het allemaal bij CRV om. Ze helpen veehouders bij het fokken van een gezonde en efficiënte rundveestapel en bieden een breed aanbod aan producten en diensten om de veestapel optimaal te laten presteren.
Laat meer werkgevers zien