Meer weten?

Logic Vision Hardinxveld-Giessendam
Locatie: HARDINXVELD-GIESSENDAM De ERP- partners die met u meegroeit. Onze mensen, met jarenlange ervaring, helpen organisaties om efficiënter te werken dankzij onze branchespecifieke software-oplossingen. Ruim 100 bedrijven met meer dan 3.000 gebruikers profiteren van onze oplossingen. Visie & Missie Menselijk De menselijke relatie met de klant staat hierbij ook centraal. Logic Vision ziet zichzelf niet als leverancier, maar meer als partner en wil in die hoedanigheid ook een partnership ‘voor het leven’ aangaan. Tevreden mensen bij de klant is dan ook onze uiteindelijke doelstelling.InvesterenInvesteren in kennis is één van de andere belangrijkste doelen die Logic Vision zichzelf heeft gesteld. Met de opgebouwde kennis probeert Logic Vision haar voorsprong in de markt te behouden en verder uit te bouwen. Ultiem doelOnze missie is om, binnen de markten waar wij opereren, marktleider te worden en ook te blijven, met als uiteindelijk doel winstgevendheid en continuïteit voor onze relaties.Dat is ons ultieme doel. Hoe we dat doen?Logic Vision staat voor een no-nonsense Rotterdamse mentaliteit:“niet lullen, maar poetsen” en “geen woorden maar daden”.Bekijk wat wij voor andere bedrijven gedaan hebben. Werken bij Logic & Vision Altijd al willen werken bij Logic & Vision. Neem eens een kijkje tussen onderstaande vacatures en wie weet zit er iets voor jou tussen.

Openstaande vacatures

Online Marketeer

Als Online Marketeer ben je werkzaam in het Sales & Marketing team en verantwoordelijk voor alle online wervingscampagnes. Aan jou de uitdagende taak om slimme online campagnes te bedenken die leads genereren én die bijdragen om onze organisatie op de kaart te zetten binnen onze strategische branches Olie & Gas en Maritiem. Het gaat om een nieuwe en uitdagende functie waarin je samen met je teamleden werkt aan de groei van de organisatie.

De werkzaamheden:
• Je draagt bij aan de positionering van de organisatie, wat zorgt voor de toename van leads en uiteindelijk new business.
• Je bent verantwoordelijk voor het op- en uitzetten van online wervingscampagnes voor o.a. het genereren van leads, waarbij je diverse online marketingtools inzet. Denk aan o.a. SEO, SEA, e-mailcampagnes en social media
• Je maakt analyses van bezoekersgedrag en conversie middels webtools
• Optimalisatie van de content van de website met behulp van SEO
• Vormgeven en uitvoeren van een SEA-strategie
• Je monitort de resultaten van de campagnes en stuurt bij waar nodig
• Bedenken en uitvoeren van een social media strategie
• Schrijven en redigeren van content
• Je werkt nauw samen met je collega’s uit je eigen team

Hardinxveld-Giessendam Bekijk vacature

Junior Consultant

Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar nieuw talent! Als Junior Consultant inventariseer jij de wensen van de klant, om dit vervolgens om te zetten naar mooie ICT oplossingen. Met jouw kennis, inzicht en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties goed te analyseren en ben je in staat de wensen van de klant te vertalen naar mooie kwalitatieve oplossingen. Je werkt mee aan de realisatie van het optimaliseren van processen bij onze klanten.

Als Junior Consultant zal jij altijd onder begeleiding van jouw coach (ervaren Consultant) jouw werkzaamheden uitvoeren. Dit biedt jou de kans om het beste uit jezelf te halen en verder te ontwikkelen als (Senior) Consultant. Gezien ook het internationale karakter van de werkzaamheden, kan het voorkomen dat je op regelmatige basis voor een korte periode in het buitenland verblijft.

Hardinxveld-Giessendam Bekijk vacature

Junior Developer

Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar nieuw talent! Als (Junior) Developer houdt jij je bezig met het ontwerpen en bouwen van maatwerk in Dynamics 365 Business Central. Naast programmeren houdt jij je bezig met het ontwerpen van koppelingen met andere systemen, het kritisch meedenken met collega’s en het verdiepen in de nieuwste technologieën. Met jouw kennis, inzicht en drive weet je ingewikkelde situaties goed te analyseren en ben je in staat de wensen van de klant te vertalen naar mooie kwalitatieve oplossingen. Met jouw innovatieve brein werk je mee aan de realisatie van het optimaliseren van processen bij onze klanten.

Als Junior Developer zal jij altijd onder begeleiding van jouw coach (ervaren Developer) jouw werkzaamheden uitvoeren. Dit biedt jou de kans om het beste uit jezelf te halen en verder te ontwikkelen als (Senior) Developer.

Hardinxveld-Giessendam Bekijk vacature

Senior Consultant

Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team! Als (Senior) Consultant inventariseer jij de wensen van de klant, om dit vervolgens om te zetten naar mooie ICT oplossingen binnen de gestelde kaders en/of het projectplan, gericht op het bevorderen van de (verdere) integratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central en aanverwante ICT producten in de bedrijfs- en werkprocessen bij onze klanten. Met jouw brede inhoudelijke kennis, inzicht en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties goed te analyseren en ben je in staat de wensen van de klant te vertalen naar mooie kwalitatieve oplossingen. Je werkt mee aan de realisatie van het optimaliseren van processen bij onze klanten.

Gezien ook het internationale karakter van de werkzaamheden, kan het voorkomen dat je op regelmatige basis voor een korte periode in het buitenland verblijft.

Hardinxveld-Giessendam Bekijk vacature

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar uitbreiding binnen ons development team! Als Developer houdt jij je bezig met het ontwerpen en bouwen van maatwerk in Dynamics 365 Business Central. Naast programmeren houdt jij je bezig met het ontwerpen van koppelingen met andere systemen, het kritisch meedenken met collega’s en het verdiepen in de nieuwste technologieën. Met jouw kennis, inzicht en drive weet je ingewikkelde situaties goed te analyseren en ben je in staat de wensen van de klant te vertalen naar mooie kwalitatieve oplossingen. Met jouw innovatieve brein werk je mee aan de realisatie van het optimaliseren van processen bij onze klanten.

Hardinxveld-Giessendam Bekijk vacature

Meer weten?