Home >
Werkgevers

12Build

12Build programmeurs zijn anders. Dit zijn PHP specialisten met passie voor innovatie in de cloud en teamwork. Mensen die graag waardering geven en ontvangen. Mensen die er plezier in hebben om bij el..

12Build

2invision Managed Services B.V.

2002 zijn ze begonnen met de ondersteuning van bedrijven op het gebied van ICT en telefonie in Nederland. Sinds 2012 maakt 2INVISION deel uit van de Belgische investeringsmaatschappij Crescent. Daarme..

2invision Managed Services B.V.

66Controls B.V.

Van oorsprong is 66Controls gespecialiseerd in applicatiebeheer en hebben ze veel aandacht voor ERP applicaties, met name in de zorgsector.

66Controls B.V.

Advisie

Advisie is een innovatief IT- en consultancy bedrijf voor zorg, onderwijs, zakelijke dienstverlening, groothandel en productie. Naast advies en implementatie van ERP-software beschikt Advisie over een..

Advisie

Aiden

Aiden is een SAP dienstverlener waar creativiteit, innovatie en onderscheidende dienstverlening centraal staan. Aiden richt zich helemaal op kleine en middelgrote organisaties en Aiden verzorgt SAP im..

Aiden

Altios

Steeds vaker zijn onze relaties op zoek naar een manier om slimmer te werken of hun bedrijfsgegevens beter te benutten. Wij kunnen op dit gebied objectief advies geven, omdat Altios voorziet in alle f..

Altios

ANVA

Vol trots maakt ANVA alweer 40 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. We zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van software en ondersteuning voor de gehele verzekerin..

ANVA

AppyThings

AppyThings maakt Digitale Transformatie waar en creƫert waarde door innovatie.

AppyThings
EDE