Roots in Groningen

We zijn opgericht in 2010 vanuit hartje Groningen en sinds die tijd trouw gebleven aan de noordelijke roots. Inmiddels zijn we als een van de grootste recruitmentpartners in Nederland gevestigd in een pand met 4 verdiepingen aan het Gedempte Zuiderdiep om al onze verschillende teams in onder te brengen, nog steeds in het hart van de stad.

Kracht van specialisatie

We geloven sterk in de kracht van specialisatie. Dat is terug te zien in onze multidisciplinaire dienstverlening en de diepgaande kennis van onze consultants in de specifieke deelmarkten binnen zowel ICT als Finance.

Multidisciplinaire teams

We werken niet met een recruiter aan het invullen van een positie, maar bouwen met complete, multidisciplinaire teams aan de toekomst van jouw bedrijf. Onze gespecialiseerde Business Consultants werken nauw samen met teams binnen Resource, Online Recruitment en Marketing & Development om samen maximale output te genereren.

Human and tech approach

Voor ons én onze partners is de human and tech approach - waarbij automatisering, data en recruitmenttooling aangevuld worden met het echte ‘mensenwerk’ - een gouden combinatie gebleken.

Neem direct contact met ons op

Laat je gegevens achter en we bellen je z.s.m. terug

Direct contact

Wil je liever direct iemand spreken? Bel dan met een van onze consultants op 050 - 2101001.

Neem contact op