Meer weten?

PW Consulting B.V. Culemborg

Openstaande vacatures

Accountmanager

Heb je enige commerciële werkervaring, bijvoorbeeld als accountmanager of iets dat er erg op lijkt? Wat ons betreft is iedereen met het juiste drive en persoonlijkheid welkom om bij ons te solliciteren. Als jij gewend bent om in mogelijkheden te denken en zowel commercieel als sociaal bent ingesteld, kun je bij ons terecht en het verschil maken in de wereld van Business Intelligence en Data Analytics!


Wat ga je doen?

Als accountmanager bij PW Consulting ben jij continu op zoek naar manieren waarop je naast je klanten ook onze consultants kan helpen om de perfecte match te vinden. De aanpak verschilt per klant of traject, maar draait altijd om het leveren van toegevoegde waarde. In overleg met je klant, de consultant en je collega’s uit het sales team kijk je wat het beste past. 


De relatie met onze opdrachtgevers is van cruciaal belang voor ons, wij hechten veel waarde aan langdurige klantrelaties en jij speelt hier een heel prominente rol in. Je helpt dan ook actief mee om nieuwe klanten aan PW Consulting te binden en je bouwt bestaande relaties verder uit. Je zorgt dat je weet wat er speelt in de markt, zowel bij potentiële als bestaande klanten, en pakt graag de telefoon om potentiële klanten te benaderen.


Naast het meedenken in de positionering van nieuwe diensten en proposities krijg je ook de mogelijkheid om deze daadwerkelijk in de markt te zetten. Dit doe je door bijvoorbeeld mee te helpen bij het organiseren van evenementen en het opzetten van de bijbehorende externe communicatie via de slimste kanalen.


Met het team zorgen we voor een gezamenlijk doel, hierdoor sta je er niet alleen voor en krijg je veel vrijheid om dit gezamenlijke doel te realiseren. Je kan dus altijd terugvallen op je collega’s! Bij PW Consulting staat samenwerking centraal, wij geloven er namelijk in dat door veel met elkaar samen te werken we onze klanten en consultants beter begrijpen en daardoor de perfecte match kunnen realiseren.


Culemborg Bekijk vacature

Business Intelligence Consultant

Jij bent die nieuwsgierige consultant die graag analytisch en creatief bezig is en zich wil blijven ontwikkelen in de wereld van data en informatie.
Als consultant werk je bij verschillende soorten opdrachtgevers. Jij helpt hen om verder te komen als het gaat om data engineering, analyses, rapportages en visualisatie. Elke klantvraag is anders en geen opdracht is hetzelfde, je doet nieuwe kennis op in elke omgeving waar je werkt.
Bij onze klanten werk je veel samen met zowel business als IT. Als consultant van PW ben je een belangrijk onderdeel van het team waarin je komt te werken. Je werkt vaak in multidisciplinaire teams - samenwerken en communiceren gaat je dan ook gemakkelijk af.

Culemborg Bekijk vacature

Microsoft Data Engineer Consultant

Jij bent die nieuwsgierige consultant die graag analytisch en creatief bezig is en zich wil blijven ontwikkelen in de wereld van data en informatie. Je vindt het leuk om je kennis te delen met andere consultants en klanten.
Als consultant werk je bij verschillende soorten opdrachtgevers en daarnaast help je mee om te bouwen aan de interne kennisontwikkeling op gebied van Microsoft / Azure binnen PW Consulting. Jij helpt zowel de klant als PW Consulting verder te komen als het gaat om data engineering en analytics op vlak van Microsoft. Elke klantvraag is anders en geen opdracht is hetzelfde, je doet nieuwe kennis op in elke omgeving waar je werkt.
Bij onze klanten werk je veel samen met zowel business als IT. Als consultant van PW ben je een belangrijk onderdeel van het team waarin je komt te werken. Je werkt vaak in multidisciplinaire teams – samenwerken en communiceren gaat je dan ook gemakkelijk af.

Culemborg Bekijk vacature

Meer weten?