Meer weten?

JouwICTvacature Groningen

Sinds 2009 helpt JouwICTvacature.nl kandidaten aan een nieuwe uitdaging op het gebied van IT en bedrijven bij het invullen van hun IT vacatures. In de afgelopen jaren hebben we al honderden vooraanstaande bedrijven geholpen en vonden duizenden kandidaten een nieuwe baan via ons. Met een specialistische focus op IT en het recruitmentproces tussen de organisaties en specialisten is JouwICTvacature.nl een niche speler in de markt. JouwICTvacature.nl verricht haar werkzaamheden vanuit het centrum van Groningen. 

Openstaande vacatures

Junior Accountmanager (New Business)

Als Junior Accountmanager bij JouwICTvacature ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en verbeteren van ons relatienetwerk. Hierbij zal je veel in contact staan met IT-consultancy's, IT eindgebruikers en verschillende IT-specialisten. Om onze klanten goed te kunnen bedienen denk je strategisch mee met de Resource Developers en de andere Accountmanagers. Denk hierbij aan keuzes over welke tools er nodig zijn, wat voor actieplannen er voor klanten worden uitgeschreven en wat een IT-specialist precies geboden moet worden.

Jouw werkzaamheden:

 • Proactief op- en uitbouwen van klantenportfolio
 • Managen van opgebouwde klantenportfolio
 • Analyseren eigen business en mogelijke business opportunities
 • Optimaal coördineren van de processen voor jouw klant en intern afstemmen met Recruitment en Online Marketing
Groningen Bekijk vacature

Junior Business Developer

Jouw dagen staan in het teken van training, teammomenten vieren en natuurlijk Business. Jij zorgt voor New Business en onderhoudt het contact met je bestaande klanten. Daarnaast vervul je ook een belangrijke rol als schakel binnen ons bedrijf tussen uiteenlopende disciplines. Samen met bijvoorbeeld de afdeling Resource en Online Marketing, zorg je ervoor dat je jouw klanten ook echt wat te bieden hebt. Daarnaast ben je voor ons een waardevol onderdeel van de Salesvloer, want bij JouwICTvacature hebben we veel steun aan elkaar. We vieren samen successen, helpen collega’s om het beste van elke dag te maken en worden enthousiast van fanatieke potjes FIFA, tafelvoetbal, tafeltennis of een arcade game! 

Jouw dagen bestaan onder meer uit:

 • New Business en Accountmanagement gericht op de IT-arbeidsmarkt
 • Contact onderhouden met verschillende disciplines om ervoor te zorgen dat je tevreden klanten hebt en houdt
 • Administratief beheer rondom jouw prospects, leads en business
 • Trainingen en coaching waarmee je jezelf kunt blijven ontwikkelen
 • Afleggen van visits in heel Nederland, geven van presentaties en bieden van advies waar nodig
 • Enthousiasmeren en bijdragen aan een positieve energie met betrekking tot de rest van de Salesvloer (in Groningen, maar je kunt ook in Amsterdam op bezoek)
 • Later eventueel: zelf trainingen geven aan collega’s, specifieke projecten (mee)draaien of initiëren, eigen markt opzetten etc.
Groningen Bekijk vacature

Junior Sales Consultant (met trainingsprogramma)

We noemen het Sales Consultant, maar dat dekt niet volledig de lading. We zoeken hoogproductieve mensen die we een eigen markt toevertrouwen, inhouse opleiden en die daarmee zo snel mogelijk een track record opbouwen. Je houdt je bezig met New Business en Accountmanagement. 

Jouw werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe partners en onderhoudt relaties met onze bestaande partners
 • Daarvoor geef je advies, geef je presentaties, leg je visits af en fungeer je als contactpersoon
 • Je zorgt ervoor dat interne processen ten behoeve van de dienstverlening naar je klanten, soepel verloopt
 • Je hebt oog voor de mensen om je heen, ondersteunt waar nodig en viert elkaars successen en ontwikkeling 
Groningen Bekijk vacature

Stage Recruitment Consultant

Wil jij onderdeel zijn van een jong en ambitieus team in hartje Groningen met een uniek leer- en prestatieklimaat? Dan is dit je kans! Tijdens je stage ondersteun je de Resourcers en Business Developers en werk je actief mee om een optimale match te maken tussen vooraanstaande ICT-bedrijven met één of meerdere vacatures en geschikte kandidaten. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor een stageopdracht, die we in overleg met jou en je begeleider(s) zullen vaststellen.

Hoe ziet de dag van een Recruitment Consultant stagiair eruit?

Om 8:15 uur stap je de lift uit en begroet je je collega’s. Je pakt een kopje koffie en begint met het maken van een dag plan. ’s Morgens heb je tijd om je portfolio met interessante kandidaten verder op te bouwen, en ’s middags is het tijd voor een salestraining. Je hebt weer een interessante dag voor de boeg! Eén van de Business Developers heeft je gevraagd om te speuren naar een ervaren programmeur in de omgeving Enschede. Die zijn lastig te vinden maar jij bent altijd in voor een uitdaging! Via vacaturebanken, maar ook op social media weet je feilloos de juiste mensen te vinden. Binnen no time heb je voor jezelf een uitstekende bellijst aangelegd. Door out-of-the box te denken vind je bovendien via een forum een interessante connectie, die al een tijdje om zich heen aan het kijken is. Snel speel je al je informatie door naar de juiste Business Developer en stel jij de kandidaat dezelfde middag nog voor bij het bedrijf met de vacature. Weer een gouden match dankzij jouw zoek skills!

Voor je het weet is de middagpauze aangebroken: Je speelt een potje FIFA met je collega of je sluit aan bij de rest van de collega’s om lekker gezamenlijk te lunchen . 's Middags heb je een kort overleg met de recruitment consultants: jullie wisselen tips en trucs uit en helpen elkaar aan de beste tactieken. Na de meeting ga je verder met je bellijst en weet je wederom een aantal interessante kandidaten te strikken.

Groningen Bekijk vacature

Recruiter

Ruim voor half 9 zit jij al op je plek en ben je LinkedIn of ons CRM systeem aan het afstruinen naar interessante profielen. Daarnaast speur je de vacaturebanken af, maar ook op social media weet jij feilloos de juiste mensen te vinden. Binnen no time heb je voor jezelf een flinke bellijst aangelegd. Door out-of-the-box te denken vind je bovendien via een forum een interessante connectie, die al een tijdje om zich heen aan het kijken is. Dé ideale kandidaat voor een vacature van één van de klanten die jij in je portefeuille hebt!

Via-via vind je de benodigde contactinformatie en neem je telefonisch contact op. De persoon in kwestie is inderdaad geïnteresseerd en wil graag meer weten over de mogelijkheden! Weer in potentie een gouden match dankzij jouw zoekskills!

Dan is het alweer tijd voor de middagpauze: je speelt een potje FIFA met je collega’s of je sluit aan bij de rest van de collega’s om lekker gezamenlijk te lunchen . 's Middags heb je een kort overleg met de andere Resource Developers: jullie wisselen tips en trucs uit en helpen elkaar aan de beste tactieken. Na de meeting ga je verder met je bellijst en weet je wederom een aantal interessante kandidaten te strikken.

Taken:

 • Proactief interessante kandidaten benaderen voor jouw klantenportfolio;
 • Kandidaten kwalificeren en enthousiasmeren voor onze vele vacatures;
 • Fora en social media afstruinen naar interessante kandidaten;
 • 'Out of the Box' meedenken naar nieuwe ingangen voor het vinden van interessante profielen;
 • Documenteren van gedane werkzaamheden, behaalde successen en goedbedoelde maar mislukte acties/campagnes.
Groningen Bekijk vacature

Meer weten?