Meer weten?

aaZoo B.V. Emmeloord

aaZoo levert hoogwaardige cybersecurity en netwerkomgevingen aan een brede range van klanten: van gemeenten tot transportbedrijven en advocatenkantoren tot fabrieken. Met de kracht van kennis ontwerpen, implementeren en beveiligen ze perfecte, constante netwerkomgevingen. Samenwerken, klantcontact, groeiambities en beveiliging komen allemaal samen in het netwerk.

Kantoor aaZoo.jpg

Over aaZoo

aaZoo (gevestigd in Emmeloord) bestaat sinds 2009 en werkt met een hecht team van gedreven specialisten. Mensen die allen dezelfde passie delen op het gebied van security en networking. Zij beschikken over de hoogste certificeringen en blijven zichzelf continu ontwikkelen. In alles wat ze doen zorgen ze ervoor dat ze vooroplopen in kennis, want dat is hun kracht!

Vacatures bij aaZoo.jpg

Ook blinken ze uit in service, prijs, kwaliteit én snelle levering. Ze willen de beste zijn op het gebied van techniek, waarbij passie en gedrevenheid niet kunnen ontbreken. Ze gaan steeds weer voor het hoogst haalbare, en om dat te bereiken denken ze flexibel. Ze denken actief mee met de klant over een passende oplossing die meebeweegt met zijn of haar organisatie en ervoor zorgt dat doelen behaald kunnen worden. Daarbij geven ze altijd eerlijk advies. En mochten er onverhoopt problemen zijn, dan handelen ze snel en adequaat om die op te lossen.

Werken bij aaZoo.jpg

Werken bij aaZoo

Bij aaZoo kom je terecht in een prettige werkomgeving met een ongedwongen cultuur waarin de mens centraal staat. Je kunt hier rekenen op:

  • Marktconform salaris
  • Onbeperkt vakantiedagen
  • Opleidingsbudget en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen
  • Elke laatste vrijdag van de maand een bbq als lunch
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken

Team aaZoo.jpg

Klinkt goed? Bekijk nu de openstaande vacature(s) en solliciteer!

Openstaande vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst

Klantcontact en ICT zijn helemaal jouw ding. En commerciële kansen bij onze ICT-klanten? Die signaleer jij gelijk als commercieel medewerker binnendienst bij aaZoo in Emmeloord.

Junior Netwerk Engineer

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's! Herken jij je in de onderstaande vacature? Reageer dan snel!

Netwerk Engineer

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's! Herken jij je in de onderstaande vacature? Reageer dan snel!

Meer weten?