Meer weten?

Active Ants Nieuwegein

Active Ants is één van de snelst groeiende e-fulfilment bedrijven van Nederland, met als focus: e-commerce. Ze zijn uniek door de combinatie van 30 jaar kennis van logistiek en 15 jaar kennis van e-commerce. Zo helpen ze al 300 webwinkels met de complete logistieke en financiële afhandeling van de bestellingen. En dit niet alleen in Nederland, maar ook internationaal! Meer weten? Lees dan verder!

Over Active Ants

Active Ants is opgericht in 2010 met als doel om e-fulfilment accurater en efficiënter te maken. Maar hoe? Door middel van continu innoveren, automatiseren en met het werken van robotjes. Zo zijn ze inmiddels uitgegroeid tot één van de grote spelers in heel Nederland. Ze hebben al bedrijven zoals Basic-Fit, Grolsch, Dille & Kamille, Kneipp en nog veel meer geholpen met hun vraagstukken op het gebied van e-fulfilment.

Sinds 2020 heeft Active Ants een flagship-store in Roosendaal en in 2021 is de uitbreiding gestart in Belgie en Duitsland. Hun ogen zijn gericht op 10+ warehouses in heel Europa, daarmee willen ze beginnen met het Verenigd Koninkrijk in 2022. Active Ants heeft groeiplannen, jij ook?

Werken bij Active Ants - Nieuwegein

Bij Active Ants kun je rekenen op een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij één van de spannendste e-commerce dienstverleners van Nederland. Je werkt niet bij een softwarebedrijf, niet bij een logistiek bedrijf, maar je werkt bij een unieke combinatie van deze twee bedrijven. Klinkt goed? Verder bieden ze je:

  • De mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf
  • Een informele werksfeer met korte lijnen
  • Een marktconform salaris en ruimte voor bijscholing/opleidingen
  • Laptop van de zaak
  • Telefoon van de zaak
  • Auto van de zaak (optioneel)
  • Goede collectieve pensioenregeling
  • 27 vakantie dagen

Openstaande vacatures

Business Controller

De afdeling Finance bestaat uit een afdeling Accounting, Controlling en Pricing en zijn actief voor de vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Het team bestaat uit 9 medewerkers. We werken met MS Dynamics 365 en rapporteren in Power BI.

Meer weten?