Meer weten?

BIGorillas B.V. Utrecht

BIGorillas is het adviesbureau op het gebied van data engineering, data governance en business intelligence. Hier werken jonge mensen die analytisch zeer sterk zijn en op een creatieve manier met een bulk aan data om kunnen gaan. Stuk voor stuk enthousiaste experts die graag hun kennis en kwaliteiten inzetten om vraagstukken van klanten op te lossen.

Over BIGorillas

BIGorillas helpt organisaties om business vraagstukken op te lossen en cruciale informatie – die makkelijk over het hoofd gezien wordt – uit data te halen. Zij bundelen de krachten van ervaren, creatieve consultants met de geavanceerde oplossingen van Microsoft Azure en informatica. Dit doen ze voor grote partijen als verzekeraars, spoorwegbeheerders, financiële instellingen en netbeheerders. Wat het vraagstuk ook inhoudt; de ‘Gorilla’s’ halen de onderste steen boven!

Zo heeft BIGorillas recent bij een netbeheerder een nieuwe big data oplossing van a tot z in de cloud gebouwd. Ook voerden ze voor deze klant een volledig technische implementatie van data governance en data management tools uit. Door het gebruik van de geïmplementeerde tools heeft BIGorillas de organisatie op weg geholpen met het meten van datakwaliteit en ook het inzichtelijk maken van de transformaties van data over de verschillende landschappen heen.

Kantoor BIGorillas.jpg

Werken bij BIGorillas

Bij BIGorillas kom je terecht in een uitdagende, inspirerende en vooral plezierige werkomgeving waar je samenwerkt met ondernemende en creatieve BI-specialisten. Als ‘Gorilla’ wordt het een en ander van je verwacht, en daar willen ze je natuurlijk ook voor belonen! Je kunt rekenen op een uniek verdienmodel waarbij je naast een goed salaris het volgende krijgt:

  • 25 vakantiedagen
  • Bijdrage in je pensioenopbouw (5% van je maandsalaris)
  • Mobiliteitsbudget (kies zelf voor een fiets, auto of openbaar vervoer)
  • Mobiele telefoon en laptop naar keuze
  • Ruim opleidingsbudget van €5.000,- 
  • Maandelijkse bijeenkomsten met je collega’s en een jaarlijks uitje met het hele team + je partner


En dat is niet het enige! Bij BIGorillas hebben ze een bijzondere bonusregeling; als al je kosten door BIGorillas gedekt zijn (salaris, auto, etc.) dan krijg je het eerste jaar 30% (tot maximaal 40% vanaf het derde jaar in dienst) van je omzet als bonus uitgekeerd. Dat kan, afhankelijk van je expertise, oplopen tot vele tienduizenden euro’s per jaar!

Daarnaast krijg je een abonnement op een dierentuin naar keuze. Gezien ze bij BIGorrilas van dieren houden – in het bijzonder gorilla’s – adopteren ze voor iedere medewerker een gorilla via het Wereld Natuur Fonds. 

Klinkt goed? Check dan hieronder de openstaande vacature(s) en solliciteer! 

Openstaande vacatures

Data Engineer Microsoft Azure Medior/Senior

BIGorillas bundelt de krachten van onze jonge en ervaren, creatieve consultants met de geavanceerde oplossingen van Microsoft Azure en Informatica. Onze Gorilla’s krijgen de onderste steen boven voor ieder data vraagstuk. En dankzij onze unieke arbeidsvoorwaarden kunnen wij de meest ondernemende en creatieve specialisten aan ons binden. Vanuit ons kantoor in Utrecht worden onze consultants bij vele grote en middelgrote organisaties ingezet.

Meer weten?