Meer weten?

CarWise Almere

Heb jij interesse in de automotive? Kom dan werken bij CarWise!

Over CarWise

CarWise Group is hét kenniscentrum voor autoverhuur en leasing. Ze combineren kennis, liefde voor auto’s en expertise op het gebied van autolease, autoverhuur, software en mobiliteit. En leveren hun diensten en producten aan bedrijven in de automotive. Dit doen ze al sinds hun oprichting in 1989.

De activiteiten van CarWise bestaan uit de disciplines ICT, Fleet en Rental. Ze werken op een maatschappelijk verantwoorde manier en vinden duurzaam handelen belangrijk.

Werken bij CarWise

CarWise is gevestigd in Almere. Op hun moderne kantoor is een informele sfeer, waar je gaat werken met een betrokken team, en je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt in je rol. Verder bieden ze elke medewerker een marktconform salaris aan en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden, 24 vakantiedagen, pensioenregeling, lunchfaciliteit en 13 ADV-dagen.

Klinkt goed? Bekijk dan nu de openstaande vacatures!

Openstaande vacatures

Welkom in de wereld van high performance Automotive Solutions. Door een toenemende groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige fulltime ervaren ontwikkelaar voor 36 tot 40 uur per week. Ben jij die analytische denker met kennis van C#.NET en MS SQL? Wij bieden jou een zelfstandige job binnen een team van ontwikkelaars.

Ben jij onze nieuwe consultant voor onze partners in België? Reageer dan snel!

CarWise zoekt een Support Consultant! Ben je enthousiast over deze functie en wil jij deze uitdaging aangaan? Reageer dan snel!

Meer weten?