Meer weten?

CCV Shop Hengelo

CCV Shop is dé (kennis)partner op het gebied van succesvolle webshops. Ze werken samen met verschillende partners om de webwinkel van hun klanten nóg beter te maken. Dit zijn partners die actief zijn op het gebied van SEO, design, keurmerken en betaalsystemen. Zo weet de klant zeker dat ze aan het eind van het proces een topwebshop hebben!

Vacatures bij CCV Shop.jpg

Over CCV Shop

CCV Shop is een betrouwbare en vooruitstrevende partner voor vele bedrijven. Ze zijn onderdeel van CCV, wat een marktleider is in Nederland in de betaalbranche. CCV heeft in totaal 137.000 mkb-klanten en maar liefst 60 jaar ervaring, waardoor ze gezamenlijk een compleet productaanbod kunnen aanbieden en alle kracht in huis hebben om snel in te spelen op de ‘omnichannel consument’. 

Binnen CCV is CCV Shop de alles-in-één oplossing voor bedrijven met webshops. Met CCV Shop hebben zij een webwinkel inclusief hosting, updates & support, en dat alles voor een vast maandbedrag. Alle technische zaken worden helemaal uit handen van klanten genomen, zodat zij zich volledig kunnen richten op de verkoop van hun producten. 

Werken bij CCV Shop.jpg

Werken bij CCV Shop

Passie voor het werk, (door)groeimogelijkheden & bovenal heel veel plezier met elkaar; dat vinden ze belangrijk bij CCV Shop. Als je hier gaat werken dan kom je terecht in een jonge organisatie waar een informele en professionele sfeer heerst en waar collegialiteit voorop staat. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Heb jij een goed idee? Dan wordt dat alleen maar toegejuicht. Laat maar zien wat je kan en voer je idee uit! 

Verder kun je bij dit bedrijf rekenen op:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling
  • Hele gezellige collega’s
  • Iedere maand een leuke teamactiviteit
  • Vrijdagmiddagborrels
  • Fifa of darten in de pauzes


Spreekt dit jou ook aan? Bekijk dan nu de vacature(s) en solliciteer direct!

Openstaande vacatures

Medior Back-end Developer

Ben jij op zoek naar een baan waar je jouw programmeer skills in de praktijk kunt brengen? Werk je liever zonder keiharde deadlines voor klanten en ga je voor kwaliteit in plaats van kwantiteit? Dan maken wij graag kennis met jou!

Meer weten?